fbpx

Kids Party Planner & High End Nanny service

Kids Party Planner & High End Nanny service

Onderneming: Kids Party Planner
Contactpersoon: Rachel Pietersma

Hi ik ben Rachel Pietersma,  ik ben 42 jaar en ik heb een prachtige lieve dochter van 15 jaar. We wonen samen in Amsterdam-Zuid. Wij zijn samen een heel goed team, mijn doel was altijd om het beste uit mezelf te halen en voor haar een goed voorbeeld te zijn. Zodat zij mooie stappen kan maken in haar verdere leven.

Ik ben zelf afgestudeerd voor pedagogische medewerker. Altijd zelf met kinderen gewerkt.

Het ondernemen heeft mij altijd getriggerd. Ik was onzeker voordat ik begon, want ik had 0,0 ervaring in het ondernemen. Maar ik wist ook altijd als ik voor iets ga, dat ik er ook 100% voor ga. Dus dat heb ik gedaan. Veel geleerd, veel geluisterd, mezelf ontwikkelt, contacten opgebouwd en mijn kwaliteiten laten zien. Ik ben ook super dankbaar ik hier een kans voor heb gekregen van de mensen waar ik mee werk. Mijn passie en mijn droom heb ik waar kunnen maken, alleen ik weet dat ik nog zoveel meer kan en dat ik toe ben aan ‘the next level’.

Binnen het ondernemen besef je pas dat je 24/7 bezig bent met je werk en het ontwikkelen van jezelf. Af en toe mis je wel de vrijheid in je hoofd, dat heb ik inderdaad onderschat.

‘ Kids Party Planner’ is een sprookjesfabriek die wij elke kinderverjaardag – of andere gelegenheid, zoals: bedrijfsfeesten – betoveren met de wildste verrassingen. ‘Niets is te gek. Sterker nog: hoe gekker, hoe beter. Ik kan alles regelen.’  ben ik in eerste instantie begonnen met kinderfeesten. Dat is zo’n 7+ jaar geleden geweest. Daar heb ik mezelf mee neer kunnen zetten.

Vervolgens ben ik me de afgelopen jaren ook gaan richten op het leveren van nannies aan (hotel(s))gasten (toeristen die hier verblijven in Amsterdam). Met succes, want ik werk nu samen met alle high-end hotels in Amsterdam! Dit zijn er ongeveer 70. Wij beschikken over 60 nannies en zijn aan het uitbreiden. Wij hebben intern een Nanny coach om de Nannies te trainen. Denk hierbij aan veiligheid, omgaan met verschillende culturen en kinderen van verschillende leeftijden. Ons voordeel is dat we een groot bestand met nanny’s hebben, waaronder nanny’s die Chinees, Spaans of Arabisch spreken, zodat we ook bij internationale bedrijven makkelijk met de kinderen kunnen communiceren.’ Vanuit dit succes op de zakelijke markt ben ik me verder aan het oriënteren aan de B2B kant en ben ik bijvoorbeeld aan de corporate kant bezig met een aantal leuke concepten, met een doorgroei naar het buitenland;

Dit zijn veel voorkomende problemen waar werknemers en werkgevers tegenaan kunnen lopen.

Vanuit onze High End Nanny Service willen wij bedrijven maar ook ouders kennis laten maken met

de Corporate Nanny Service. Met deze service willen wij het de werkgevers en werknemers

gemakkelijker maken op de werkvloer. Speciaal voor uw werknemers met kinderen bieden wij een volledig (in-company) service voor vele

diverse (internationale) corporate concerns, in de vorm van onze Corporate Nanny Service.

Denk hierbij aan:

– Hoe vaak moeten ouders overwerken en zijn zij niet op tijd om hun kind of kinderen op te

halen van het kinderdagverblijf, school of de naschoolse opvang?

– Hoe vaak gebeurt het dat ouders zich ziek moeten melden op het werk vanwege hun zieke

kind die thuis moet blijven?

– Hoe vaak hebben scholen plotseling studiedagen door stakingen of andere redenen, en weten

ouders niet meer waar ze hun kind moeten laten omdat de opvang vol is of niet op tijdgeïnformeerd is?
De onderneming waarmee ik ben gestart is uniek omdat er kinderen blijven komen, het concept kan altijd mooi uitgebreid worden, op wat voor manier dan ook. Wij gaan ook mee met de tijd, de creativiteit zal altijd blijven groeien in dit bedrijf.
Tip voor ondernemen: De klant verdient de beste versie van jezelf, wees dus altijd eerlijk, aardig en betrokken. Dan gunnen mensen jou het beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader