AnoekSchippers.nl

Contactpersoon: Anoek Schippers
Onderneming: AnoekSchippers.nl
Website: https://anoekschippers.nl/

Wie ben je?

Ik ben Anoek Schippers, LinkedIn expert, 46 jaar, moeder van 2 pubers en al ruim 12 jaar ondernemer.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Hiervoor werkte ik bij een Amerikaans adviesbureau bij de afdeling marketing en communicatie. Zichtbaarheid is de rode draad in mijn carrière.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik ben in 2006 begonnen met de start van mijn eerste webwinkel toen ik op de woonbeurs tegen een mooi merk uit Australië aan liep met kinderbeddengoed dat nog niet in Nederland verkocht werd. Mijn huidige bedrijf ben ik gestart in 2017 toen ik zag dat heel veel ondernemers nog niet zichtbaar waren op LinkedIn, ik vond (en vind) dat echt een gemiste kans en wilde ondernemers daar graag bij helpen.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik vind de flexibiliteit ideaal. Dus mocht ik een keer bijvoorbeeld een keer met de kinderen mee naar school moeten voor een gesprek dan kan dat gewoon. Dan werk ik ’s avonds of in het weekend extra. En ik ga 3 x per week om 7 uur sporten en dan begin ik gewoon wat later met werken. Ook dat kan als eigen baas.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Dat ik me echt gespecialiseerd heb in LinkedIn en daar mijn klanten (ondernemers) bij help. Mensen vinden de 1 op 1 aandacht echt heel fijn dus de VIP dagen zijn een groot succes. Ik vind het zelf ook superleuk om echt helemaal in te tunen op de klant en zijn of haar bedrijf.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat? Onder andere de administratie, die heb ik nu dus ook uitbesteed. Iedereen zegt dat vrijheid zo belangrijk is als ondernemer en dat is natuurlijk ook zo, maar ik merk dat ik af en toe ook wel wat gestructureerder zou kunnen werken zodat ik meer vrije tijd over houd. Maar ik vind het allemaal superleuk en zolang het energie geeft, is alles prima.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn? Dan zou ik sneller uitbesteden. In mijn webwinkel tijd deed ik echt nog heel veel zelf. Nu heb ik bijvoorbeeld de ads gelijk uitbesteed. En daar ben ik nog steeds mee bezig hoor, is een heel proces J

Wat is je toekomstvisie?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om ook zichtbaarder te worden. En meer uit LinkedIn te halen. Ik krijg echt een twinkeling in mijn ogen als ik mee kan denken over de LinkedIn strategie van een klant. En vind niets leukers dan zoveel mogelijk ondernemers te kunnen helpen dus dat blijf ik in de toekomst ook zeker doen.

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!