fbpx

Artjanna Stories

Artjanna Stories

Contactpersoon: Artjanna Harkhoe​

Onderneming: Artjanna Stories – Story Coach & Zichtbaarheid Expert

Website: www.artjannastories.com

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

“Voordat ik begon met  ondernemen heb ik verschillende functies gehad bij verschillende grote banken. Hier heb ik veel financiële kennis opgedaan. Vervolgens heb ik gewerkt bij een aantal gerenommeerde bedrijven en heb ik verschillende IT-kennis opgedaan.  Ook heb ik bijna ruim 4 jaar ervaring in netwerk-marketing. 

In deze periode heb ik veel teams opgebouwd, honderdenmensen getraind en leiding gegeven. Dagelijks ben ik met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest. Veel mensen heb ik getraind in mindset, netwerken en communicatie. 

Uit alles wat ik gedaan heb, is er een passie ontstaan voor het helpen van ondernemende ambitieuze vrouwen, waaruitArtjanna Stories is ontstaan. Hierbij heb ik meer de coaching opgepakt en ben ik mijn eigen podcast show Artjanna’ssuccesverhalen begonnen. Hier houd ik mij vooral bezig met het creëren van (online) zichtbaarheid voor ondernemende vrouwen en richt ik mij steeds meer op het online ondernemen wat ik te gek vind.” 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

“Ik heb voor het ondernemen gekozen, omdat ik van uitdaging en groei houd en zonder plafond wil kunnen groeien. Daarnaast ben ik vastbesloten om mijn missie te voltooien, waarbij duizenden vrouwen help om in hun kracht te gaan staan en waarbij ik tegelijkertijd kan bijdragen aan een beter leven voor jonge vrouwen die kampen met een zwaar en traumatisch verleden.

Dagelijks ervaar ik dat veel ondernemende vrouwen strugglenmet zichtbaarheid en hoe je jezelf op de kaart zet. Gezien ik hier de afgelopen jaren enorm veel stappen in heb gezet is er een missie ontstaan. Het is mijn missie om bijzondere en authentieke verhalen succesvol in de markt te zetten, waardoor deze vrouwen (eindelijk) in hun grootsheid kunnen stappen en zichtbaar worden op de manier zoals dit het allerbeste bij henpast en waardoor zij velen anderen kunnen gaan helpen.”

Wat maakt jouw onderneming uniek?

“Ik geloof dat iedere onderneming uniek is. De persoon die achter de onderneming zit draagt een eigen verhaal met zich mee. Door je eigen verhaal te omarmen en vanuit authenticiteit, lef en vertrouwen te ondernemen, kun je jezelf onderscheiden en dat maakt je weer uniek. Met mijn coaching skills en eigen ervaring help ik andere vrouwelijke ondernemers om hun persoonlijke verhaal succesvol te vertalen naar een goedlopende business, wat zowel op privé als zakelijk vlak vele voordelen kan opleveren.”

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

“Jazeker, voordat ik startte met ondernemen, dacht ik dat het mij allemaal veel sneller en gemakkelijker zou afgaan. Ook het online ondernemen blijkt een compleet ander spel te zijn naar het ‘offline’ ondernemen, waarvoor ik veel heb moeten leren en investeren.” 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

“Sneller hulp inschakelen. Door met een (business) coach te werken die al veel verder staat en hetzelfde pad al heeft bewandeld, wordt ondernemen ineens veel leuker en makkelijker. Je hoeft het niet alleen te doen of allemaal te kunnen.” 

Waar wil je naartoe groeien?

“Met Artjanna Stories zie ik een succesvolle en winstgevende onderneming voor me, welke bestaat uit een groot en enthousiast team, waarbij we wereldwijd vrouwen helpen naar meer zichtbaarheid, geluk en passie in hun leven. Tegelijkertijd draagt alles wat we doen, bij aan het verbeteren van levens van jonge vrouwen die hulp nodig hebben. 

Op persoonlijk vlak wil ik naar de beste van mijzelf toegroeien, waarbij ik mezelf dagelijks blijf ontwikkelen, zodat ik mijn kennis kan toepassen in de praktijk en weer kan doorgeven. 

Ook ben ik een groot voorstander van het steunen van goede doelen. Mijn wens is altijd geweest om een woman-shelter op te zetten, voor vrouwen die, net als ik, te maken hebben gehad met seksueel misbruik in het verleden. 

Lang heb ik de overtuiging gehad dat ik pas mijn bijdrage zou kunnen leveren als mijn bedrijf groots en winstgevend zou zijn, maar onlangs heb ik deze gedachte doorbroken en heb ik besloten mijn eerste benefiet-event te organiseren voor ondernemende vrouwen.

Tijdens deze dag, wat plaatsvindt op Nationale Vrouwendag op 8 maart in Amsterdam, komt er een geweldige line-up van powervrouwen, welke over verschillende onderwerpen zullen spreken en waarmee we geld inzamelen voor de stichting Free a Girl. 

Dit is voor mij het teken dat dromen sneller uit kunnen komen dan je vaak denkt en tegelijkertijd een enorme motivatie om door te gaan met mijn huidige werkzaamheden als coach en zichtbaarheidsexpert.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader