Blitz Ontwerpt

‘Grafisch ontwerp, illustraties & branding’

Wie ben je?

Hi! Ik ben Liseth Blitz, 38 jaar, mama van onze 2 lieve boys, al bijna 23 jaar samen met Peter! Ik ben creatief, gek op kleur, ben HSP (en dat helpt mij in mijn onderneming!), gek op natuur en kamperen, het strand, fotograferen, knutselen met de kids. Creatief bezig zijn in huis, gek op pannenkoeken en het bakken en versieren van taarten en meer baksels. Je vindt mij vaak in de tuin, lekker tuinieren, spelen met de kids en chillen. Wandelen, yoga, maar bovenal, een kleurrijke levensgenieter! Het allerfijnste is toch wel genieten van en met mijn kids, ons gezin!!!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik heb een creatieve opleiding gedaan, ‘Reclame-, Presentatie- en Communicatietechnieken’ aan het Nimeto in Utrecht. Vanuit daar ben ik gaan etaleren en zat in de styling. Maar naast mijn job altijd blijven vormgeven. Na zeven jaar, heb ik van vormgeven mijn vak gemaakt en kon bij een leuk bedrijf aan de slag. Maar ondernemen zit in de familie en ook bij mij was het een droom… eigen ondernemer worden! Al bijna 10 jaar run ik mijn eigen bedrijf Blitz Ontwerpt en ben daar nog steeds zo blij mee!

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik heb gekozen voor zelfstandig ondernemen, voor de creatieve vrijheid, maar ook voor de vrijheid van het doorvoeren van mijn visie. Én… de vrijheid om mijn eigen agenda in te delen. Met twee kids vind ik dat echt de perfecte combinatie!
Het idee van mijn bedrijf was voor mij een voor de hand liggende. Eentje waarvan ik al voelde hoe het eruit mocht komen te zien. Mijn hele leven ben ik al creatief bezig en ik vind het geweldig als ik met mijn creativiteit iemand kan helpen, en haar bedrijf te laten stralen!

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Inmiddels weet ik dat een goede planning maken belangrijk is. Zeker in combinatie met het gezinsleven, is het belangrijk dat je weet wat je werktijden zijn, en hoeveel tijd je waarvoor kunt gebruiken. Buiten werktijd ben ik dan ook echt ‘vrij’ en heb ik alle aandacht voor mijn gezin!!!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Dat ik op mijn unieke manier mijn bedrijf ‘ben’. Ik vertel jouw verhaal met mijn illustraties en weet jouw wens goed te vertalen in een ontwerp, van bijvoorbeeld een logo, of huisstijl. Mijn hooggevoeligheid (HSP) helpt mij daar enorm bij, ik voel intuïtief aan wat mijn klant nodig heeft, al in het eerste gesprek en voel mij daardoor sterk verbonden. Zonder mijn handtekening te zetten, herken je mijn werk en zorg ik ook voor een unieke uitstraling in jouw bedrijf!

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ehm… dat was ws. de administratie 😉 en die heb ik vijf jaar geleden dan ook uitbesteed. Een van de beste investeringen! 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Ik zou eerder begonnen zijn met goede planningen maken, en met pensioensparen.
En, een mooie tip voor ondernemers, bekijk je prijzen goed! Durf te vragen voor wat je werk waard is! Jij bent van waarde voor een ander.

Wat is je toekomstvisie?

In de toekomst wil ik nog meer ondernemers helpen aan een mooi ontwerp en mooi en goed werkend logo, huisstijl & branding, waarvan ik overtuigd ben dat dat belangrijk is voor hun zakelijk succes! Het helpt ze om te stralen en hun ideale klant aan te trekken en ik vind het belangrijk dat ze daarin zichzelf kunnen zijn.
Ook wil ik graag online mijn kennis gaan delen, in een mooi online programma op mijn website.

Contactpersoon: Liseth Blitz
Onderneming: Blitz Ontwerpt
Website: www.blitzontwerpt.nl

Fotografie: @klikklakfotografie

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!