Bodyscan4you

Contactpersoon: Marjon van der Lans
Onderneming: Bodyscan4you
Website: www.bodyscan4you.com

Wie ben je?
Hallo ik ben Marjon van der Lans, 55 jaar, darmtherapeute/Voedingsdeskundige en eigenaar van Bodyscan4you. 

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?
Voordat ik ben gaan ondernemen heb ik zo’n 25 jaar gewerkt als (dir) secretaresse voor diverse profit en non-profit bedrijven en als communicatie medewerker, fondsenwerver en woon-assistent.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Na een 2e reorganisatie kwam ik thuis te zitten en heb mij omgeschoold en direct gestart met mijn onderneming. Door mijn eigen zoektocht naar het ontstaan van mijn darmklachten ben ik mij gaan verdiepen in voeding, darmen en hormonen en wilde mijn kennis delen met mensen met hun darmklachten.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?
Ik kan mijn dagelijkse activiteiten en werk goed managen, mede door mijn persoonlijke situatie. Ik ben nl single, heb geen kinderen en dat maakt het ondernemen een stuk makkelijker en ik kan goed gestructureerd werken.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Bodyscan4you geeft mensen snel inzicht in hun gezondheid voor een goede prijs!
Ik scan je lichaam op 612 lichaamsfuncties op celniveau en behandel meteen al je disbalansen met de bodyscan. Ik laat je alle disbalansen in 3D beeld zien in een 1.5 uur durend consult en je krijgt uitgebreid uitleg wat er goed gaat in je lichaam, wat verbeterd mag worden en wat je er zelf aan kunt doen. Daarnaast krijgt je voedings-/suppletieadvies en lifestyleadviezen mee zodat je meteen aan de slag kunt om je weer fit en gezond te voelen!

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?
Onderschat is een groot woord, maar je leert door de tijd heen wel duidelijk te communiceren en met wie je wilt/kunt samenwerken. 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Eigenlijk niets, alles wat ik heb gedaan is 1 grote leerschool voor mij geweest en ik leer nog steeds. Het heeft mij alleen maar sterker gemaakt in wie ik nu ben, hoe ik nu in het leven sta.

Wat is je toekomstvisie?
Ik wil graag in het buitenland willen werken met mijn bodyscan en mensen helpen met hun gezondheid die minder bedeelt zijn als wij…misschien in Afrika. 

Daarnaast zou ik mijn kennis online willen verspreiden en meer samenwerking met andere professionals in binnen en buitenland die ook een health missie hebben!

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!