Boost your Health

Contactpersoon: Melinda van Rossen 
Onderneming: Boost your Health 
Website: https://boostyourhealth.nl/ 

Wie ben je?

Ik ben Melinda van Rossen, 38 jaar, getrouwd en moeder van een tweeling van 8 jaar oud. Ik woon in Barendrecht. Daarnaast ben ik enthousiast, creatief, ruimdenkend, beetje impulsief, houd ik van dansen en geniet ik van zomerse temperaturen en muziek en zou ik het liefst op een tropisch eiland wonen. Ik heb Boost your Health zelf opgestart maar run dit bedrijf nu al ruim 2 jaar met mijn andere beste helft Isabelle Don Griot. 

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik ben jarenlang directiesecretaresse geweest bij verschillende bedrijven. 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik merkte dat mijn creatieve ideeën geen ruimte kregen bij de bedrijven waar ik werkte en daarnaast had ik een enorm zware periode na de bevalling van mijn tweeling. Ik had een postnatale depressie en wist dat ik het anders moest aanpakken om echt gelukkig te zijn. Daarom wilde ik iets waar ik mijn passie met anderen kon delen. Het begon met een inspirerende FB pagina, maar werd al snel uitgebreid met een website en een echte business in health en lifestyle. 

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Gewoon doen! Ik doe eerst wat daadwerkelijk af moet en daarna is het gewoon kijken wat verder lukt. Geen dag is hetzelfde en soms werk ik ontzettend hard en soms kies ik ervoor om meer tijd door te brengen met mijn gezin. De balans moet je zelf zoeken en dit doet mijn businesspartner Isabelle Don Griot ook. Zij werkt nog parttime voor een ander bedrijf naast ons bedrijf en maakt ook bewust keuzes om in het weekend niet te werken. Mijn kinderen gaan gelukkig weer naar school, maar met thuisschool en werk was het wel even heel heftig tijdens deze moeilijke crisis periode. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Wij hebben het grootste Health en Lifestyle bedrijf opgericht dat zich richt op vrouwen die fit willen worden of zijn in elke maat. We vinden het belangrijk om “echte” vrouwen te helpen om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van mindset, gezond leven en beweging. Waarom we gekozen hebben voor elke maat is dat we beide ook niet afgetraind en mega slank zijn met een sixpack en dit juist herkenning geeft omdat dit onrealistisch is voor de meeste vrouwen. Het belangrijkste is dat je je fit voelt, je voldoende energie hebt, een positieve mindset en je gezond leeft met af en toe gewoon die donut of pizza. It’s all about BALANCE! 

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Jazeker! Het is hard werken als je veel zelf wilt doen, wij werken eraan om meer uit te besteden en dat zou ons ook meer lucht en succes geven. Het maken van challenges, online programma’s, een membership, een online magazine SASSY, inspirerende artikelen en plannen van social media is enorm veel. Soms zie je niet dat er achter de schermen keihard gewerkt wordt, maar we gaan altijd voor prachtig resultaat en heel veel liefde. 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Het alles zelf willen doen, wat soms gewoon niet haalbaar is. Het te veel focussen op verschillende dingen die uiteindelijk allemaal niet blijken te werken. Liever voor mijzelf zijn en minder kritisch en tevens meer balans vinden tussen werk en privé. Aan deze dingen heb ik afgelopen tijd dan ook keihard gewerkt en gelukkig kijk ik er nu geheel anders naar. Althans op de meeste dagen, we blijven mens 😉 

Wat is je toekomstvisie?

Wij willen met Boost your Health, ons kindje Boost your Kids en Boost your Biz een totaal pakket van onze deskundigheid, creativiteit en liefde delen met anderen en Nederland veroveren met dit prachtige drieluik. Daarnaast een eigen pand, mooie investeringen en een businesstrip (and relax) naar de Malediven. 

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!