Business Growth Event

Na het denderende succes van Business Inspiration Event dat in oktober 2019 werd georganiseerd lanceren we nu een tweede editie: het Business Growth Event.

Deze keer gaan we nog een stap verder: tijdens deze editie zullen er uiteraard wederom inspirerende sprekers aanwezig zijn en kun je je netwerk enorm uitbreiden, maar dit event is vooral gericht op de groei van je onderneming!

Dit is je kans jouw business grondig door te lichten en op de juiste plekken te laten groeien: jij volgt gedurende de dag verschillende masterclasses die door vak-experts gegeven worden waardoor je niet alleen inzicht gaat krijgen maar ook gelijk de meest relevante vragen kan stellen aan de expert zelf! Meer hierover vertellen we binnenkort!

Ook nieuw:

Om ALLE onderwerpen aan jullie te kunnen geven plannen wij dit event ook een heel bijzonder avondprogramma. Dus wil jij er echt helemaal voor gaan en grote stappen maken in je business, zorg dan dat jij erbij bent voor de complete experience!

Dus, wil jij

Kom dan naar het Business Growth Event op 26 & 27 september!

Programma

Zondag 26 september

 • Luxe 3-gangen diner.
 • Exclusief avondprogramma.

Maandag 27 september

 • Ontvangst met koffie en thee.
 • 2 Talks door inspirerende sprekers.
 • Uitgebreide lunch.
 • 3 Masterclasses over verschillende onderwerpen.
 • Pauze.
 • Talk door een inspirerende spreker.
 • Gezellige afsluiting.

Line-up

Marjolein Bongers

Spreker, trainer en Strateeg voor Social Selling op LinkedIn. LinkedIn heeft zijn grote comeback in 2020 en daar ben jij bij: Marjolein deelt alle ins- en outs over de beïnvloedingsprincipes op LinkedIn zodat ook jij dit medium kan veroveren en dit jaar het verschil kan gaan maken!

Merel van der Wouden

Merel van der Wouden is onderhandelcoach en helpt vrouwen beter te onderhandelen. Je kunt haar in het FD, AD, De Volkskrant en meer gezien hebben. Zij komt een live Q&A verzorgen, waarin je haar alles kunt vragen over onderhandelen.

Coming soon!

Binnenkort meer info!

Eva Brouwer

Eva Brouwer van Pak je Podium is onze dagvoorzitter en tijdens het BWNL Business Growth Event geeft ze ook inspiratie hoe we zélf ons podium kunnen pakken!Eva werkte jarenlang als televisiepresentator en als presentator van grote zakelijke events, waar ze ook een boek over schreef: ‘In 10 stappen je podium pakken. Presenteer live events als een Pro.’Inmiddels staat Eva regelmatig als spreker op het podium. Ze richtte met succes haar eigen bedrijf Pak je Podium op, waarmee ze vrouwelijke ondernemers leert hoe zij zich beter kunnen presenteren.

Saskia van Wolferen

Saskia is de oprichter van Business Women Nederland en helpt ondernemers als businesscoach en digitaal strateeg met de opstart en de groei van hun bedrijf. Zij geeft een masterclass over digitale strategie & advertentiecampagnes.

VIP Avondprogramma - Lena Rentschler

Lena wil vrouwelijk timemanagement en daarmee vrouwelijk leiderschap op een revolutionaire wijze neerzetten in deze wereld. Als commerciële zakenvrouw, moeder van twee kinderen en ontdekkingsreiziger deelt ze tijdens de VIP AVOND SESSIE de geheimen met je die ons vrouwen nooit zijn verteld – in de woestijn ontdekte ze de oeroude vrouwelijke cyclus en begreep Lena hoe ze deze in kan zetten, zodat ze altijd optimaal kan presteren én gelukkig in balans kan leven. Je business succesvol maken betekent je vrouwelijke kant volop begrijpen, leven en leren benutten zodat je bij je authentieke vrouwelijke creatiekracht kan komen. 

Met illustraties door...

Pauline Hilderink maakt tijdens het Business Growth Event tekeningen van de masterclasses. Deze tekeningen werken als een soort samenvatting. Je krijgt de tekeningen na afloop van het evenement via de mail toegestuurd!

De Locatie

Het Business Growth Event vindt op 26 & 27 september plaats op een Instagramwaardige locatie in Utrecht: The Anthony Hotel!

Het fijne van deze locatie is dat we alles op dezelfde plek hebben, wat betekent dat er nog beter genetwerkt kan worden!

De locatie biedt de mogelijkheid om te overnachten. Er zijn 1, 2, 3, 4 en m6 persoons kamers. Met de kortingscode BWNL krijg je 10% korting op je hotelovernachting. Je kamer boek je rechtstreeks bij het hotel via deze link.

Dit is wat anderen van het vorige event vonden

@ingridvreijsen ENERGIE // Zoals jullie gezien hebben in mijn Stories was is gisteren bij het #bwnlevent van @businesswomennederland en @merlemudde. Een fantastische ervaring. Die, zoals ik al zei, ook veel gekost heeft. Energie, geld en tijd. Ik heb ervoor gekozen om op zondag al te vertrekken en een hotelovernachting te nemen. Om vervolgens gisteravond pas laat thuis te komen. Helaas te laat om mijn jongste dochter nog even te zien.

Ik kreeg een dm reactie van iemand die zei: Ing, waarom ga jij zo’n eind reizen voor iets wat je energie, tijd en geld kost? Ik heb nog nooit over deze vraag nagedacht. Ik zie namelijk alleen maar wat het mij oplevert! Heel veel inspiratie, meer zelfvertrouwen, toffe contacten en een ervaring die ik mee neem de rest van mijn ondernemerspad.

Degene die mij wat beter kennen weten dat ik een “handicap” heb aan mijn heup en momenteel echt kamp met problemen rondom mijn cyclus. En dat ik de spil ben van mijn gezin. Maar al deze dingen houden mij niet tegen op te gaan. Om mijn droom waar te maken, mijn missie te leven en mijn leven voluit te leven.

Ik weet dat ik vandaag en morgen het gevoel heb alsof ik door een vrachtwagen overreden ben, maar de inspiratie, de ideeën en de contacten die ik de afgelopen 2 dagen heb opgedaan duren veel langer als het lichamelijke herstel.

Daarnaast heb ik mooie samenwerkingen gesloten en al offertes mogen versturen. Mijn investering heb ik dus ook al terug verdiend.

Wat ik eigenlijk wil vertellen met dit verhaal is: Laat je niet belemmeren om je plannen uit te voeren. Er is altijd een excuus om iets niet te doen. Maar altijd één reden meer om iets wel te doen! Verstop jezelf niet, maar zien wie je bent en waarvoor je staat! Zichtbaar zijn is tof!

@carolienvennema Zie mij stralen naast @celinecharlotte🧡🔥🌞 Afgelopen maandag was ik bij het event van @businesswomennederland. Normaal ben ik niet zo netwerker maar ik had nu direct een ticket geclaimd. Soms heb je van die momenten dat je denkt ‘Daar wil ik écht bij zijn’. Dit was precies zo’n moment.

Het was écht netwerken op een relaxte manier. Deze dag heeft mijzelf en mijn bedrijf weer zo’n boost gegeven. Zo gezellig en open naar elkaar!🧡 Ik ben zo onder de indruk van @celinecharlotte.. Zij is zo puur, echt en open en haar mindset..wauw!! 🤗

Ga jij wel eens netwerken? 
Zo, Ja heb jij nog leuke netwerkbijeenkomsten die je kan aanraden👇👇 Foto @newfotografie

@projectapart Sinds het #bwnlevent van afgelopen maandag komt het elke keer opnieuw naar boven… de kriebels, oftewel nieuwe energie, om verder te gaan met mijn blog @theofficeprojectnl.
.
Maar heb ik daar de tijd wel voor? Hoe ga ik dat aanpakken? Waardoor ben ik vorige keer gestopt? Wat hield mij toen tegen door te gaan?
.
Deze vragen heb ik mezelf afgelopen week gesteld. En ik heb een keuze gemaakt. Meerdere zelfs!
.
Allereerst ga ik verder met @theofficeprojectnl! 🎉 whoohoo! Ik heb er zin in! En ook @projectapartblijft gewoon doorgaan! Wel zijn er andere dingen waarmee ik ga stoppen, maar daarover later meer ☺
.
Het mooie is, ik heb dit vanmorgen besloten. En vlak daarna kreeg ik een berichtje van @businesswomennederland. Of ik mee zou willen werken aan een spread in het magazine over, je raadt het al, de werkplek! Alsof het zo moest zijn 😍
.
Dus, kan jij tips & inspiratie gebruiken voor je werkplek? Volg dan alvast @theofficeprojectnl want er is nieuwe content onderweg!

Foto: NewFotografie

 

Het Business Growth Event is over

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten

Ben jij erbij?

Reserveer dan snel je ticket.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat het evenement op de geplande datum wegens coronamaatregelen niet door kan gaan, wordt er een nieuwe datum gepland. Je ticket is dan gewoon geldig voor de nieuwe datum!

Nog meer testimonials

@aurelie_veltema About Me⁠

Deze vrolijk foto van mij met Ingrid @ingridvreijsen maakte ik tijdens het Business Women Nederland event, in Wijk aan Zee op 7 oktober.⁠

Ik vind netwerken ontzettend belangrijk voor mijn bedrijf en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Door een event te bezoeken en te vertellen wat ik doe, ontwikkel ik mijn eigen verhaal. Mijn pitch kan elke keer weer iets aangescherpt worden.⁠

Bij elke nieuwe ontmoeting vertel ik even kort wat over mezelf. Gelukkig liepen er ook een aantal ondernemende vrouwen rond die ik al online had leren kennen. Het is dan net alsof je het gesprek weer oppakt.⁠

Ik kende Ingrid via Instagram en we hebben elkaar een paar keer gesproken. Dit keer dan echt live. Ik sprak nog een aantal toppers live die dag na een online kennismaking.⁠ Het internet verkleint de grenzen, het maakt niet uit hoe ver je uit elkaar woont. Je kunt toch samenwerken!⁠

Leer jij wel eens mensen online kennen en ga je dan daarna pas live in gesprek?⁠

Tof om jou ook (weer) te zien op het event van @businesswomennederland

@jackydelasencerie
@carolienvennema
@nicoleadelaars
@mypowermystory
⁠⁠🙋‍♀️

@nicoleadelaars Vroeg in de ochtend was ik op het strand gaan lopen om mijn pitch voor te bereiden. De pitch zelf had ik al snel op papier staan. Sneller dan verwacht, maar stiekem ook niet zo gek. Want ik heb inmiddels heel duidelijk voor ogen wie ik ben, wat ik doe en waar ik jou mee kan helpen.⁠⠀
⁠⠀
De rest van de dag probeerde ik er zo min mogelijk aan te denken. Wanneer zou ik aan de beurt zijn? Eenmaal zo ver stond ik met trillende beentjes op en liep ik naar het podium. “Ik ga wel eerst” hoorde ik mezelf zeggen. ⁠⠀
⁠⠀
Naar mijn idee trilde ik zowel van binnen als buiten tijdens het praten. Ik hoorde achteraf dat dit niet zo was. Dat mijn verhaal duidelijk was. En dat ik het echt goed gedaan had. Fijn!⁠⠀
⁠⠀
Dit was way out of my comfort zone. Maar ik deed het. Want mijn doel is om mijn verhaal zoveel mogelijk te delen en vooral jou hiermee te helpen om dit ook te doen. Op jouw manier. En daarvoor ga ik graag uit mijn comfortabele zone. Want het levert me altijd iets op. ⁠⠀
⁠⠀
Inzicht. Zichtbaarheid. Inspiratie.⁠⠀
⁠⠀
Gisteren tijdens het #bwnlevent viel het voor mij allemaal op zijn plek. Ik wist nog duidelijker en nog helderder wat mij te doen staat. Wat ik hier doe. Wat ik voor jou doe. En dus zul je ook mijn verhaal nog meer en nog duidelijker voorbij zien komen….⁠⠀
⁠⠀
Ga jij wel eens uit je comfortzone? En wat levert dat je op?

 

@connectinnu PASSIE.
Het #BWNLevent gisteren bij @dittissunsea was geweldig. Het is fijn om met like-wise vrouwen samen te zijn. Anderen die precies denken als jij, in kansen, vol enthousiasme en die elkaar stimuleren. Wat een feest van herkenning en passie!
.
@dolly.nl dank je wel voor je mooie talk over intuitief ondernemen. En ook al is jouw onderbuikgevoel spannend voor je hoofd: GAAN! Dan weet je pas hoe het is.

@koosvp wat een geweldige host. Inspirerend en heel fijne authentieke manier van presenteren!

@businesswomennederland@merlemudde@saskiavanwolferen.nldank jullie wel voor de geweldige dag en de goede organisatie. Dit is wat vrouwelijke ondernemers nodig hebben! Topdag!

@celinecharlotte@c.academy_ wat ben je authentiek! Heerlijke bevestiging dat je inderdaad gewoon hetzelfde bent als in je Stories. Ik heb me gelijk ingeschreven voor #taketheleap. Zin in om met jouw input verder te komen met @connectinnu!

Wow vrouwen, wat leuk jullie te ontmoeten! Geniet lekker na en fijne week! 👩🏻‍🦰💛