23 September 2022

Hé vrouwelijke ondernemer,

Wil je je netwerk vergroten en tegelijkertijd nieuwe kennis opdoen? Kom je nieuwe ondernemersenergie opdoen tijdens het Business Growth Event? 

Na 3 succesvolle edities maken we ons op voor alweer het 4e grote BWNL evenement. Kom op een ongedwongen manier gelijkgestemde ondernemers ontmoeten op een toplocatie in Utrecht. Laat je inspireren door niemand minder dan Tara Boxman, Houda Loukili, Stefanie van Pelt & meer!

"Als ze je niet kennen,
kunnen ze ook niet voor je kiezen..."

Line-up

Vrijdag 23 september

Houda Loukili

Houda is een sportieve powervrouw. Als voormalig Nederlands kickbokskampioene weet zij als geen ander hoe het is om onder hoge druk te presteren. Een auto-ongeluk maakte een einde aan haar topsportcarrière en zorgde ervoor dat haar echte winnaars mentaliteit uitgedaagd werd.

Omgaan met tegenslagen, daar neemt Houda ons in mee. En hoe jij dit als ondernemer ook tegenkomt en ondanks alles kunt inzetten om te groeien met je bedrijf!

Haar energie zal ervoor zorgen dat je de ochtend bruisend start en vol inspiratie de dag in gaat.

Stefanie van Pelt | Mrs. e-commerce

Ben jij klaar om écht geld te verdienen met online advertising?

Stefanie is al jaren lang gek op webshops en schrijfster van het boek ‘Hoe start ik een webshop?’.

Met haar agency Mrs-Ecommerce weet zij als geen ander wat er nodig is om meer klanten naar je webshop te trekken. Alleen het organisch posten op Facebook en Instagram gaat jouw business niet next level brengen. In haar talk neemt Stefanie jou graag mee in de do’s en dont’s van het online adverteren. Je kunt zelfs vooraf jouw vraag aanleveren en wie weet behandelt zij dan jouw case in een hotseat op het podium. Dat gaat jouw bedrijf zeker next level brengen. En iedereen in de zaal leert hier ook onwijs van. Dat noemen wij nog eens een win-win.

Tara Boxman

Zakenvrouw, moeder, auteur van het boek ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw’ en tv-presentatrice, Tara Boxman is er allemaal in thuis. Naast het runnen van een online marketingbureau is ze ook de drijvende kracht achter tassenmerk La Coche, zakelijke tassen voor zakenvrouwen. Ze weet als geen ander hoe het is om een bedrijf te laten groeien van niets naar een heleboel, maar ook hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en je eigen dromen te blijven bewaken. Groei is 1 ding, dicht bij jezelf blijven is next level. Tara neemt je mee in hoe zij dit aanpakt. Na haar inspirerende talk kun je haar ook alles vragen tijdens de Q&A, Tara deelt graag haar business trucs met jou zodat jij weer een stap verder komt met jouw bedrijf.

Fotocredit: Suzan Albert Photography

Kopie van Tekstplaatje-7

Coming soon!

De naam van deze spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ongedwongen netwerken

Bij Business Women Nederland geloven we niet in oneindige salespitches. Wij geloven in ongedwongen en oprecht netwerken, iets dat als vanzelf gaat wanneer daar de juiste omstandigheden voor gecreëerd worden. En dat doen we ook. Het Business Growth Event is geen evenement waarbij je de hele dag op een stoel belandt en alleen de deelnemers die toevallig naast je zitten spreekt. Wij gaan zorgen voor de juiste setting zodat jij je netwerk kunt vergroten.

Een mooi neveneffect hiervan is dat er een hele ontspannen en gezellige sfeer ontstaat, welke door de sprekers op het vorige evenement positief opgemerkt werd. Er was volop ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en zij vonden de input vanuit de groep geweldig.

Programma

Vrijdag 23 september

Wat anderen vinden

Sandra Meessen - Bureau Meessen

Geinspireerd door verhalen van spreeksters en collega onderneemsters. Genoten van samen zijn op prachtige locatie. Ongedwongen sfeer, goede vibe. Topdag!

Jolien van der Geugten - WYS Onderzoek & Educatie

Na een lange periode van thuiswerken was dit een van de eerste live events die ik bezocht. Wat een positieve energie en inspiratie! Met interessante sprekers en geweldige andere vrouwelijke ondernemers om ervaringen mee uit te wisselen op een prachtige locatie. Echt een aanrader!

Eva Jansen - Wat je ziet ben je zelf

Een hele dag inspiratie en positieve energie ontvangen en geven, daar groei ik van als mens met mijn bedrijf. Een topdag!

Locatie

Praktisch

Carlton President Hotel
Floraweg 25 in Utrecht
Er kan gratis geparkeerd worden en er is een bushalte.

Overnachten?

Dat kan! Deelnemers van het Business Inspiration Event ontvangen 10% korting op hun overnachting wanneer ze reserveren via reservations@president.carlton.nl o.v.v. Business Women Nederland 23 september 2022.

Nog meer reviews

Raquelle Barnhoorn

Tijdens het Business Growth Event heb ik onwijs genoten van de inspirerende sprekers en heb ik veel andere ondernemers leren kennen waardoor mijn netwerk is uitgebreid.

Mirjam van der Werff-Wübbels

Wat een inspirerend event! Zo fijn om met andere ondernemende dames te praten over onze business en me te laten inspireren door de interessante sprekers.

Maaike Cestari

Wat keek ik uit naar het Business Growth Event! Naar de locatie, de sprekers en de ontmoetingen met vrouwelijke ondernemers. En mijn hoge verwachtingen zijn ruimschoots waargemaakt; wat een waardevolle dag!

Ben jij erbij?

Reserveer dan nu je ticket!