23 September 2022

Hé vrouwelijke ondernemer,

Wil je je netwerk vergroten en tegelijkertijd nieuwe kennis opdoen? Kom je nieuwe ondernemersenergie opdoen tijdens het Business Growth Event? 

Ongedwongen netwerken

Bij Business Women Nederland geloven we niet in oneindige salespitches. Wij geloven in ongedwongen en oprecht netwerken, iets dat als vanzelf gaat wanneer daar de juiste omstandigheden voor gecreëerd worden. En dat doen we ook. Het Business Growth Event is geen evenement waarbij je de hele dag op een stoel belandt en alleen de deelnemers die toevallig naast je zitten spreekt. Wij gaan zorgen voor de juiste setting zodat jij je netwerk kunt vergroten.

Een mooi neveneffect hiervan is dat er een hele ontspannen en gezellige sfeer ontstaat, welke door de sprekers op het vorige evenement positief opgemerkt werd. Er was volop ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en zij vonden de input vanuit de groep geweldig.

Programma

Vrijdag 23 september

"Als ze je niet kennen,
kunnen ze ook niet voor je kiezen..."

Line-up

Vrijdag 23 september

Coming soon!

De naam van deze spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Coming soon!

De naam van deze spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Coming soon!

De naam van deze spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Kopie van Tekstplaatje-7

Coming soon!

De naam van deze spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Wat anderen vinden

Sandra Meessen - Bureau Meessen

Geinspireerd door verhalen van spreeksters en collega onderneemsters. Genoten van samen zijn op prachtige locatie. Ongedwongen sfeer, goede vibe. Topdag!

Jolien van der Geugten - WYS Onderzoek & Educatie

Na een lange periode van thuiswerken was dit een van de eerste live events die ik bezocht. Wat een positieve energie en inspiratie! Met interessante sprekers en geweldige andere vrouwelijke ondernemers om ervaringen mee uit te wisselen op een prachtige locatie. Echt een aanrader!

Eva Jansen - Wat je ziet ben je zelf

Een hele dag inspiratie en positieve energie ontvangen en geven, daar groei ik van als mens met mijn bedrijf. Een topdag!

Locatie

Praktisch

Carlton President Hotel
Floraweg 25 in Utrecht
Er kan gratis geparkeerd worden en er is een bushalte.

Overnachten?

Dat kan! Deelnemers van het Business Inspiration Event ontvangen 10% korting op hun overnachting wanneer ze reserveren via reservations@president.carlton.nl o.v.v. Business Women Nederland 23 september 2022.

Nog meer reviews

Raquelle Barnhoorn

Tijdens het Business Growth Event heb ik onwijs genoten van de inspirerende sprekers en heb ik veel andere ondernemers leren kennen waardoor mijn netwerk is uitgebreid.

Mirjam van der Werff-Wübbels

Wat een inspirerend event! Zo fijn om met andere ondernemende dames te praten over onze business en me te laten inspireren door de interessante sprekers.

Maaike Cestari

Wat keek ik uit naar het Business Growth Event! Naar de locatie, de sprekers en de ontmoetingen met vrouwelijke ondernemers. En mijn hoge verwachtingen zijn ruimschoots waargemaakt; wat een waardevolle dag!

Ben jij erbij?

Reserveer dan nu je ticket!