fbpx

UPDATE CORONAMAATREGELEN 28-09-2020: Helaas zijn er beperkingen voor groepen aangekondigd die ervoor zorgen dat het Business Growth Event op de geplande datum niet door kan gaan. Wij zullen z.s.m. met een nieuwe datum komen!

Na het denderende succes van Business Inspiration Event dat afgelopen oktober werd georganiseerd lanceren we nu een tweede editie: het Business Growth Event.

En deze keer gaan we nog een stap verder: tijdens deze editie zullen er uiteraard wederom inspirerende sprekers aanwezig zijn en kun je je netwerk enorm uitbreiden, maar dit event is vooral gericht op de groei van je onderneming!

Dit is je kans jouw business grondig door te lichten en op de juiste plekken te laten groeien: jij volgt gedurende de dag verschillende masterclasses die door vak-experts gegeven worden waardoor je niet alleen inzicht gaat krijgen maar ook gelijk de meest relevante vragen kan stellen aan de expert zelf! Meer hierover vertellen we binnenkort!

Ook nieuw:

Om ALLE onderwerpen aan jullie te kunnen geven plannen wij dit event ook een heel bijzonder avondprogramma. Dus wil jij er echt helemaal voor gaan en grote stappen maken in je business, zorg dan dat jij erbij bent voor de complete experience!

Dus, wil jij:

 • Het next level bereiken met jouw bedrijf?
 • Bijzonder waardevolle business tips en trucs integreren in jouw bedrijf?
 • Je netwerk vergroten?
 • Geïnspireerd raken en vol nieuwe energie weer huiswaarts keren?


Kom dan naar het Business Growth Event op 4 & 5 juli!

Het Business Growth Event is verplaatst naar 4 & 5 juli 2021

Programma

Zondag 4 juli

 • Luxe 3-gangen diner.
 • Exclusief avondprogramma.

Maandag 5 juli

 • Ontvangst met koffie en thee.
 • 2 Talks door inspirerende sprekers.
 • Uitgebreide lunch.
 • 3 Masterclasses over verschillende onderwerpen.
 • Pauze.
 • Talk door een inspirerende spreker.
 • Gezellige afsluiting.

In de aankomende weken zullen we de namen van de sprekers onthullen en het uitgebreide programma bekendmaken.

De Early Bird Tickets zijn UITVERKOCHT

Ben jij erbij?

 • LAATSTE TICKET
 • Toegang tot het Business Growth Event op maandag 5 oktober.
 • Ontvangst met koffie, thee & lekkers.
 • Interessante en inspirende masterclasses en sprekers.
 • Uitgebreide lunch met ruimte om elkaar te leren kennen & bij te praten.
 • Unieke kans om in contact te komen met vrouwelijke ondernemers zoals jij.
 • Handvatten om jouw business te laten groeien.
 • Een speciale loterij vol met goodies!
 • €119,- excl. btw.
 • UITVERKOCHT
 • Hetzelfde als het DAY pakket.
 • Een luxe 3-gangen diner op zondagavond 4 juli.
 • €159,- excl. btw.
 • UITVERKOCHT
 • Hetzelfde als het DAY + DINNER pakket.
 • Een exclusief avondprogramma op zondagavond 4 juli.
 • €199,- excl. btw.

Vragen?

Stel ze via events@businesswomennederland.nl

Line-up

Marjolein Bongers
Marjolein Bongers

Spreker, trainer en Strateeg voor Social Selling op LinkedIn. LinkedIn heeft zijn grote comeback in 2020 en daar ben jij bij: Marjolein deelt alle ins- en outs over de beïnvloedingsprincipes op LinkedIn zodat ook jij dit medium kan veroveren en dit jaar het verschil kan gaan maken!

Merel van der Wouden
Merel van der Wouden

Merel van der Wouden is onderhandelcoach en helpt vrouwen beter te onderhandelen. Je kunt haar in het FD, AD, De Volkskrant en meer gezien hebben. Zij komt een live Q&A verzorgen, waarin je haar alles kunt vragen over onderhandelen.

Ibora Zafira
Ibora Zafira

Ik coach ambitieuze en gemotiveerde vrouwen van over de hele wereld bij het creëren van hun Freedom Lifestyle, terwijl ze hun impact maken op de wereld. 

Ik heb meer dan 1000den vrouwelijke ondernemers gecoacht naar hun meest succesvolle leven en business. Velen hebben hun leven getransformeerd naar een niveau voorbij hun eigen voorstellingsvermogen, 10k+ per maand, leven on their ‘own terms’ en vanuit hun volledige potentieel. 
 
Als business mentor specialiseer ik mij in werken op alle 3 de lagen van success, die ik de inner game, higher game en outer game noem, om duurzaam succes te behalen. Inner game is merendeels mindset en het elimineren van sabotage mechanismes. Higher game gaat over je Soul Purpose en het volgen van je roeping, samenwerken met je Quantum Zelf die je helpt op het pad van het hoogste goed voor allen. En de outer game is waar je afgestemde actie neemt en werkt aan de marketing en strategie van je business. 

Op het Business Growth Event event leer ik je hoe je in alignment komt met alle drie.

Eva Brouwer
Eva Brouwer

Eva Brouwer van Pak je Podium is onze dagvoorzitter en tijdens het BWNL Business Growth Event geeft ze ook inspiratie hoe we zélf ons podium kunnen pakken!Eva werkte jarenlang als televisiepresentator en als presentator van grote zakelijke events, waar ze ook een boek over schreef: ‘In 10 stappen je podium pakken. Presenteer live events als een Pro.’Inmiddels staat Eva regelmatig als spreker op het podium. Ze richtte met succes haar eigen bedrijf Pak je Podium op, waarmee ze vrouwelijke ondernemers leert hoe zij zich beter kunnen presenteren.

Binnenkort bekend!
Binnenkort bekend!

Masterclass

VIP AVONDPROGRAMMA - Lena Rentschler
VIP AVONDPROGRAMMA – Lena Rentschler

Ik ben Lena Rentschler en I AM ON A MISSION.
Ik wil vrouwelijk timemanagement en daarmee vrouwelijk leiderschap op een revolutionaire wijze neerzetten in deze wereld. Voor jou, voor mij, voor alle vrouwen. Als commerciële zakenvrouw, moeder van twee kinderen en ontdekkingsreiziger deel ik tijdens de VIP AVOND SESSIE de geheimen met je die ons vrouwen nooit zijn verteld – in de woestijn ontdekte ik de oeroude vrouwelijke cyclus en begreep ik hoe ik deze in kan zetten, zodat ik altijd optimaal kan presteren én gelukkig in balans kan leven. Je business succesvol maken betekent je vrouwelijke kant volop begrijpen, leven en leren benutten zodat je bij je authentieke vrouwelijke creatiekracht kan komen. Het gaafste gift dat je ooit hebt ontvangen! Tijdens de avondsessie van het Business Growth Event gaan we jou full-on in je vrouwelijke kracht te zetten. Een intuïtieve en energie boost zoals dat hoort voor een échte VIP. Ik kan niet wachten je te verwelkomen!
I cracked the female creation code and I am going to share my secrets with you!

Saskia van Wolferen
Saskia van Wolferen

Saskia is de oprichter van Business Women Nederland en helpt ondernemers als businesscoach en digitaal strateeg met de opstart en de groei van hun bedrijf. Zij geeft een masterclass over digitale strategie & advertentiecampagnes.

Pauline Hilderink
Pauline Hilderink

Pauline maakt tijdens het Business Growth Event tekeningen van de masterclasses. Deze tekeningen werken als een soort samenvatting. Je krijgt de tekeningen na afloop van het evenement via de mail toegestuurd!

Over de locatie

Het Business Growth Event vindt op 4 & 5 juli plaats op een Instagramwaardige locatie in Utrecht: The Anthony Hotel!

Het fijne van deze locatie is dat we alles op dezelfde plek hebben, wat betekent dat er nog beter genetwerkt kan worden!

Hotelovernachting

De locatie biedt de mogelijkheid om te overnachten. Er zijn 1, 2, 3, 4 en 6 persoons kamers.

KORTINGSCODE: Voor de double rooms hebben wij een kortingscode klaarstaan. Gebruik “businesswomen2020” voor 10% korting op je hotelovernachting! Deze code is geldig t/m 26-09-2020.

Wat anderen van het vorige event vonden

ENERGIE // Zoals jullie gezien hebben in mijn Stories was is gisteren bij het #bwnlevent van @businesswomennederland en @merlemudde. Een fantastische ervaring. Die, zoals ik al zei, ook veel gekost heeft. Energie, geld en tijd. Ik heb ervoor gekozen om op zondag al te vertrekken en een hotelovernachting te nemen. Om vervolgens gisteravond pas laat thuis te komen. Helaas te laat om mijn jongste dochter nog even te zien.

Ik kreeg een dm reactie van iemand die zei: Ing, waarom ga jij zo’n eind reizen voor iets wat je energie, tijd en geld kost? Ik heb nog nooit over deze vraag nagedacht. Ik zie namelijk alleen maar wat het mij oplevert! Heel veel inspiratie, meer zelfvertrouwen, toffe contacten en een ervaring die ik mee neem de rest van mijn ondernemerspad.

Degene die mij wat beter kennen weten dat ik een “handicap” heb aan mijn heup en momenteel echt kamp met problemen rondom mijn cyclus. En dat ik de spil ben van mijn gezin. Maar al deze dingen houden mij niet tegen op te gaan. Om mijn droom waar te maken, mijn missie te leven en mijn leven voluit te leven.

Ik weet dat ik vandaag en morgen het gevoel heb alsof ik door een vrachtwagen overreden ben, maar de inspiratie, de ideeën en de contacten die ik de afgelopen 2 dagen heb opgedaan duren veel langer als het lichamelijke herstel.

Daarnaast heb ik mooie samenwerkingen gesloten en al offertes mogen versturen. Mijn investering heb ik dus ook al terug verdiend.

Wat ik eigenlijk wil vertellen met dit verhaal is: Laat je niet belemmeren om je plannen uit te voeren. Er is altijd een excuus om iets niet te doen. Maar altijd één reden meer om iets wel te doen! Verstop jezelf niet, maar zien wie je bent en waarvoor je staat! Zichtbaar zijn is tof!

Zie mij stralen naast @celinecharlotte🧡🔥🌞 Afgelopen maandag was ik bij het event van @businesswomennederland. Normaal ben ik niet zo netwerker maar ik had nu direct een ticket geclaimd. Soms heb je van die momenten dat je denkt ‘Daar wil ik écht bij zijn’. Dit was precies zo’n moment.

Het was écht netwerken op een relaxte manier. Deze dag heeft mijzelf en mijn bedrijf weer zo’n boost gegeven. Zo gezellig en open naar elkaar!🧡 Ik ben zo onder de indruk van @celinecharlotte.. Zij is zo puur, echt en open en haar mindset..wauw!! 🤗

Ga jij wel eens netwerken? 
Zo, Ja heb jij nog leuke netwerkbijeenkomsten die je kan aanraden👇👇 Foto @newfotografie

Sinds het #bwnlevent van afgelopen maandag komt het elke keer opnieuw naar boven… de kriebels, oftewel nieuwe energie, om verder te gaan met mijn blog @theofficeprojectnl.
.
Maar heb ik daar de tijd wel voor? Hoe ga ik dat aanpakken? Waardoor ben ik vorige keer gestopt? Wat hield mij toen tegen door te gaan?
.
Deze vragen heb ik mezelf afgelopen week gesteld. En ik heb een keuze gemaakt. Meerdere zelfs!
.
Allereerst ga ik verder met @theofficeprojectnl! 🎉 whoohoo! Ik heb er zin in! En ook @projectapartblijft gewoon doorgaan! Wel zijn er andere dingen waarmee ik ga stoppen, maar daarover later meer ☺
.
Het mooie is, ik heb dit vanmorgen besloten. En vlak daarna kreeg ik een berichtje van @businesswomennederland. Of ik mee zou willen werken aan een spread in het magazine over, je raadt het al, de werkplek! Alsof het zo moest zijn 😍
.
Dus, kan jij tips & inspiratie gebruiken voor je werkplek? Volg dan alvast @theofficeprojectnl want er is nieuwe content onderweg!

Foto: NewFotografie

About Me⁠

Deze vrolijk foto van mij met Ingrid @ingridvreijsen maakte ik tijdens het Business Women Nederland event, in Wijk aan Zee op 7 oktober.⁠

Ik vind netwerken ontzettend belangrijk voor mijn bedrijf en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Door een event te bezoeken en te vertellen wat ik doe, ontwikkel ik mijn eigen verhaal. Mijn pitch kan elke keer weer iets aangescherpt worden.⁠

Bij elke nieuwe ontmoeting vertel ik even kort wat over mezelf. Gelukkig liepen er ook een aantal ondernemende vrouwen rond die ik al online had leren kennen. Het is dan net alsof je het gesprek weer oppakt.⁠

Ik kende Ingrid via Instagram en we hebben elkaar een paar keer gesproken. Dit keer dan echt live. Ik sprak nog een aantal toppers live die dag na een online kennismaking.⁠ Het internet verkleint de grenzen, het maakt niet uit hoe ver je uit elkaar woont. Je kunt toch samenwerken!⁠

Leer jij wel eens mensen online kennen en ga je dan daarna pas live in gesprek?⁠

Tof om jou ook (weer) te zien op het event van @businesswomennederland

@jackydelasencerie
@carolienvennema
@nicoleadelaars
@mypowermystory
⁠⁠🙋‍♀️⁠

Vroeg in de ochtend was ik op het strand gaan lopen om mijn pitch voor te bereiden. De pitch zelf had ik al snel op papier staan. Sneller dan verwacht, maar stiekem ook niet zo gek. Want ik heb inmiddels heel duidelijk voor ogen wie ik ben, wat ik doe en waar ik jou mee kan helpen.⁠⠀
⁠⠀
De rest van de dag probeerde ik er zo min mogelijk aan te denken. Wanneer zou ik aan de beurt zijn? Eenmaal zo ver stond ik met trillende beentjes op en liep ik naar het podium. “Ik ga wel eerst” hoorde ik mezelf zeggen. ⁠⠀
⁠⠀
Naar mijn idee trilde ik zowel van binnen als buiten tijdens het praten. Ik hoorde achteraf dat dit niet zo was. Dat mijn verhaal duidelijk was. En dat ik het echt goed gedaan had. Fijn!⁠⠀
⁠⠀
Dit was way out of my comfort zone. Maar ik deed het. Want mijn doel is om mijn verhaal zoveel mogelijk te delen en vooral jou hiermee te helpen om dit ook te doen. Op jouw manier. En daarvoor ga ik graag uit mijn comfortabele zone. Want het levert me altijd iets op. ⁠⠀
⁠⠀
Inzicht. Zichtbaarheid. Inspiratie.⁠⠀
⁠⠀
Gisteren tijdens het #bwnlevent viel het voor mij allemaal op zijn plek. Ik wist nog duidelijker en nog helderder wat mij te doen staat. Wat ik hier doe. Wat ik voor jou doe. En dus zul je ook mijn verhaal nog meer en nog duidelijker voorbij zien komen….⁠⠀
⁠⠀
Ga jij wel eens uit je comfortzone? En wat levert dat je op?

Wat was het leuk gisteren! Blijft bijzonder om via Instagram zoveel toffe mensen te mogen ontmoeten. Het luisteren naar hun verhalen triggert me om door te vragen. Naar het wie, wat, hoe en waarom achter henzelf en hun bedrijf. Ik merk dat ik hun verhalen direct wil vangen. Het kriebelt vanbinnen om deze op te schrijven. Ze tot leven laten komen en nóg beter maken, that’s what I love!

Ik voel hierdoor in alle vezels van mijn lichaam dat ik de juiste keuze heb gemaakt om voor mezelf te beginnen. Dat het tekstschrijven echt mijn ding is. Wat ik wil en waar ik goed in ben. Waar ik energie van krijg. Mooi inzicht zo op de vroege ochtend.

Straks het event van @businesswomennederland met oa @celinecharlotte@dolly.nl en @koosvp. Zin in!

Wat een geweldige dag!
Vol inspiratie en inspirerende vrouwen!
Ik ben weer klaar voor de volgende stap 💪🏻 Dankjewel @merlemudde en @saskiavanwolferen.nl voor de organisatie van deze heerlijke dag 🌸 Dankje @koosvp voor je fijne presentatie-energie ✨ 
Dankje @celinecharlotte en @dolly.nlvoor de eye-openers en de bevestigingen, ik ga vanaf nu nóg meer mijn intuïtie volgen (maar ik zal niet stoppen met óók nadenken 😉) Dankje alle mooie, krachtige dames die ik heb mogen ontmoeten. Wat fijn om zoveel gelijkgestemden te zien en horen! 💖

Hier suddert het allemaal nog heerlijk na 💪🏻💖 Slaap lekker 😴

PASSIE.
Het #BWNLevent gisteren bij @dittissunsea was geweldig. Het is fijn om met like-wise vrouwen samen te zijn. Anderen die precies denken als jij, in kansen, vol enthousiasme en die elkaar stimuleren. Wat een feest van herkenning en passie!
.
@dolly.nl dank je wel voor je mooie talk over intuitief ondernemen. En ook al is jouw onderbuikgevoel spannend voor je hoofd: GAAN! Dan weet je pas hoe het is.

@koosvp wat een geweldige host. Inspirerend en heel fijne authentieke manier van presenteren!

@businesswomennederland@merlemudde@saskiavanwolferen.nldank jullie wel voor de geweldige dag en de goede organisatie. Dit is wat vrouwelijke ondernemers nodig hebben! Topdag!

@celinecharlotte@c.academy_ wat ben je authentiek! Heerlijke bevestiging dat je inderdaad gewoon hetzelfde bent als in je Stories. Ik heb me gelijk ingeschreven voor #taketheleap. Zin in om met jouw input verder te komen met @connectinnu!

Wow vrouwen, wat leuk jullie te ontmoeten! Geniet lekker na en fijne week! 👩🏻‍🦰💛

Als ik een doel voor mezelf gesteld heb, zorg ik er ook altijd voor dat ik me omring met mensen met dezelfde mindset. Dus of met mensen die een zelfde doel hebben en er ook echt voor willen gaan, of met mensen die al verder zijn dan ik, waardoor ik van ze kan leren.

Omdat ik van mijn bedrijf een succes wil maken was ik vandaag aanwezig bij het Business Woman Nederland Event, om daar ondergedompeld te worden in inspiratie en te netwerken met andere ondernemende vrouwen. Eén van de sprekers was @celinecharlotte en ik bewonder haar enorm om haar openheid en de waarde die ze levert. Echt een inspiratie voor heel veel vrouwen en ook voor mij een voorbeeld van hoe ik mezelf en mijn bedrijf kan laten groeien. Super leuk om haar in het echt te ontmoeten!

Het was een geweldige dag, met heel veel nieuwe “vrienden” die je begrijpen en je steunen. Het geeft heel veel energie om lekker te kunnen sparren en je verhaal te kunnen delen met gelijkgestemden. Omring jezelf met de mensen die ook hetzelfde pad willen en durven te bewandelen. En als je daardoor anderen wat meer los moet laten, dan hoort dat er ook bij. Je kunt jezelf niet klein houden, omdat anderen je niet begrijpen of niet mee willen. Ga ervoor en creëer je eigen dromen!