20 & 21 Maart 2022

Na het enorme succes van het Business Growth Event in September gaan we door met de volgende editie: het Business Inspiration Event!

De naam zegt het al, tijdens het Business Inspiration Event draait alles om het geven van inspiratie. Maar we gaan verder dan dat. Want 20&21 maart is slechts de start van een voor jou nieuwe fase in je ondernemersverhaal. Daarom gaan we je helpen met het implementeren van alle inspiratie die je tijdens het evenement opdoet. Dat betekent dat er een online after-event sessie plaats zal vinden. 

Line-up

Zondag 20 maart

Veronique Prins

Veronique is al ruim 30 jaar ondernemer en heeft in die tijd meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd, waaronder haar bedrijf als ondernemerscoach. Tijdens een exclusieve V.I.P. sessie, waarbij plek is voor maximaal 20 deelnemers, deelt zij de 5 dingen die haar naar een omzet van €2.000.000 hebben gebracht. En nee, dat is geen foutje met de nullen. 2 Miljoen Euro omzet.

Maandag 21 maart

Coming Soon

Deze spreker wordt binnenkort bekend gemaakt!

Veronique Prins

Naast het V.I.P. programma zal Veronique ook op de maandag aanwezig zijn. Tijdens haar talk zal ze het hebben over hoe je van een plan naar een actieplan gaat. Ook zal ze een aantal deelnemers in de hotseat zetten en ze ter plekke coachen.

Lotte Lobé

Lotte is eigenaresse van Topsales Amsterdam en helpt ondernemers en organisaties succesvol te worden in sales! Dit doet zij middels strategisch advies, training en coaching. Daarnaast is Lotte spreker en spreekt ze over (je raadt het al) sales.

Saskia van Wolferen

Founder van Business Women Nederland & digitaal strateeg. Saskia verzorgt een interactieve masterclass over leadmagnets.

Wat anderen vinden

Sandra Meessen - Bureau Meessen

Geinspireerd door verhalen van spreeksters en collega onderneemsters. Genoten van samen zijn op prachtige locatie. Ongedwongen sfeer, goede vibe. Topdag!

Jolien van der Geugten - WYS Onderzoek & Educatie

Na een lange periode van thuiswerken was dit een van de eerste live events die ik bezocht. Wat een positieve energie en inspiratie! Met interessante sprekers en geweldige andere vrouwelijke ondernemers om ervaringen mee uit te wisselen op een prachtige locatie. Echt een aanrader!

Eva Jansen - Wat je ziet ben je zelf

Een hele dag inspiratie en positieve energie ontvangen en geven, daar groei ik van als mens met mijn bedrijf. Een topdag!

Programma

Zondag 20 maart

Maandag 21 maart

Woensdag 30 maart

Online implementatiesessie van 9:00-10:00.

Onze visie

Bij Business Women Nederland geloven we niet in oneindige salespitches. Wij geloven in ongedwongen en oprecht netwerken, iets dat als vanzelf gaat wanneer daar de juiste omstandigheden voor gecreëerd worden. En dat doen we ook. Het Business Inspiration Event is geen evenement waarbij je de hele dag op een stoel belandt en alleen de deelnemers die toevallig naast je zitten spreekt. Wij gaan zorgen voor de juiste setting zodat jij je netwerk kunt vergroten.

Een mooi neveneffect hiervan is dat er een hele ontspannen en gezellige sfeer ontstaat, welke door de sprekers op het vorige evenement positief opgemerkt werd. Er was volop ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en zij vonden de input vanuit de groep geweldig.

Locatie

Alles onder 1 dak, dat is wat het Carlton President hotel ons biedt. Op zondagavond is het diner in het restaurant beneden, waarna de V.I.P.’s naar een aparte ruimte gaan voor het exclusieve avondprogramma.

Op maandag ontmoeten we elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna gaan we naar de evenementruimte. Tussendoor hebben we een heerlijke lunch in het restaurant.

Praktisch

Carlton President Hotel
Floraweg 25 in Utrecht
Er kan gratis geparkeerd worden en er is een bushalte.

Overnachten?

Dat kan! Deelnemers van het Business Inspiration Event ontvangen 10% korting op hun overnachting wanneer ze reserveren via reservations@president.carlton.nl o.v.v. Business Women Nederland 20 maart 2022

Nog meer reviews

Raquelle Barnhoorn

Tijdens het Business Growth Event heb ik onwijs genoten van de inspirerende sprekers en heb ik veel andere ondernemers leren kennen waardoor mijn netwerk is uitgebreid.

Mirjam van der Werff-Wübbels

Wat een inspirerend event! Zo fijn om met andere ondernemende dames te praten over onze business en me te laten inspireren door de interessante sprekers.

Maaike Cestari

Wat keek ik uit naar het Business Growth Event! Naar de locatie, de sprekers en de ontmoetingen met vrouwelijke ondernemers. En mijn hoge verwachtingen zijn ruimschoots waargemaakt; wat een waardevolle dag!

What you get

Ben jij erbij?

Reserveer dan alvast je ticket met EARLY BIRD korting!

De Early Bird korting loopt af over: