Netwerken, sparren & brainstormen met gelijkgestemden?

Wie mij kent heeft het mij waarschijnlijk al eens horen zeggen: de BusinessClub ben ik uit puur eigenbelang gestart :). In het begin van 2020 was ik al even full-time ondernemer en begon ik te twijfelen of het ondernemerschap wel mijn pad zou moeten zijn, ik vond het soms best eenzaam.

Ik miste een netwerk van gelijkgestemde ondernemers om mij heen aan wie ik af en toe hulp kon vragen wanneer ik vastliep. Al eerder had ik gezien in wat voor stroomversnelling je onderneming kan komen wanneer je krachten bundelt en ervoor openstaat om van elkaar te leren.

Zo startte ik op 1 april 2020 de BusinessClub met een groepje van 20 ondernemers. Wat ben ik deze pioniers dankbaar dat ze destijds besloten in te stappen! We weten allemaal dat de rest van 2020 haar uitdagingen had in de vorm van een Coronacrisis. En alhoewel jammer genoeg de borrels in Utrecht niet door konden gaan vonden we onze weg in de wereld van Zoom.

Inmiddels hebben we elkaar al een aantal keer “in het echt” kunnen ontmoeten, en wat was dat geweldig! Iets met stuiterend van de energie naar huis. Ik ben oprecht zó dankbaar dat ik dit mag doen. Dat ik mag faciliteren dat vrouwelijke ondernemers elkaar weten te vinden, en dat mijn informele visie over netwerken zo goed ontvangen wordt.

Saskia van Wolferen | Founder Business Women Nederland
Netwerken is belangrijk en waardevol omdat...

Informele diversiteit

Dat is wat er in de BusinessClub centraal staat. De focus ligt niet op het pitchen van elkaars ondernemingen, maar op authentieke verbinding. Het doel is om oprecht met elkaar in gesprek te zijn over alles wat met het ondernemerschap te maken heeft, omdat je van elkaar zoveel kunt leren.

Er is een grote diversiteit aan leden, wat juist zorgt voor de kracht van de club. Doordat je in contact komt met ondernemers die in een hele andere branche werken creëren we frisse en verrassende perspectieven.

De leden delen hun successen en tegenvallers met elkaar, en weten elkaar onderling te vinden. Tijdens de wekelijkse online sparsessies onder leiding van marketingexpert Nathalie en digitaal strateeg Saskia ontstaan de geweldigste ideeën en helpen we elkaar.

Als ClubMember krijg je:

BusinessBorrels

Elke 2 maanden een BusinessBorrel in Utrecht. Kan de borrel vanwege de op dat moment geldende maatregelen niet doorgaan? Dan is er een online borrel.

Brainstormsessies

Elke maandag is er een online sessie via Zoom waarin we met elkaar sparren en brainstormen. De sessie is om 10:00.

Online Masterclasses

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe masterclass over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Netwerk

Je komt in een gezellige groep dames terecht. We hebben vrijwel dagelijks contact via onze WhatsAppgroep.

Magazine

Jou en je onderneming zetten we extra in de spotlight! Je kunt tekst en foto’s aanleveren voor de speciale edities van het #BWNL magazine.

Exposure

Je krijgt altijd voorrang op de plaatsing van interviews en gastblogs. Ook worden je events gratis op de website geplaatst.

Wat anderen zeggen

"Naast diversiteit in business, leeftijd en type vrouwen hebben we 1 ding gemeen bij BWNL: ondernemerschap. We motiveren en inspireren elkaar, luisteren en helpen elkaar groeien. Win-Win!"
Sandra Meessen
Bureau Meessen
"Ik zit nu iets meer dan een jaar bij de businessclub en dat heeft mij enorm veel gebracht. Veel nieuwe contacten, mooie inzichten en hulp bij het runnen van mijn business!"
Marianne Honkoop
Orthomoleculair therapeut
"De club is voor mij een prettige omgeving waar ik kan zijn wie ik ben, waar ik mijn successen en tegenslagen kan delen. Naast het sparren, leer ik ook veel van andere onderneemsters en breid ik tegelijkertijd mijn netwerk uit. Het is dus meer dan “alleen” netwerken."
Rianne Amber
VraagAmber

Kom ook bij de BusinessClub

En beleef een geweldig jaar waarin je nieuwe contacten op doet, groeit en geïnspireerd raakt. Welke van de 2 opties voor lidmaatschap past bij jou?

Eerst even kennismaken?

Je kunt geheel vrijblijvend een keer een BusinessBorrel bijwonen om de rest van de dames te ontmoeten. De eerstvolgende BusinessBorrel is in Utrecht op 26 januari van 19:30 t/m 22:00. Wil je erbij zijn? Reserveer dan hieronder snel je plekje. 

Liever eerst telefonisch kennismaken? Vul dan het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

De teller staat inmiddels op meer dan 50 vrouwen en dit aantal groeit maandelijks.

De groep is heel divers, zo zitten er coaches, personal trainers, schoonheidsspecialistes en juristen bij de club. Maar ook verkopers van fysieke producten zoals meubels en kleding.

Juist die diversiteit maakt de BusinessClub zo waardevol, omdat je regelmatig gesprekken hebt met ondernemers die vanuit een heel fris perspectief naar jouw onderneming kijken.

De wekelijkse livesessies vinden op maandagen om 10:00 en 20:00 via Zoom plaats.

De BusinessBorrels vinden in 2021 plaats op:
24 november

In 2022 zijn de datums op:
26 januari
30 maart
25 mei
27 juli
28 september
30 november