Netwerken, sparren & brainstormen met gelijkgestemden?

"Vraag een vrouwelijke ondernemer...

…wat zij het leukste vindt aan het ondernemerschap en de kans is groot dat het antwoord “vrijheid” bevat. Wij ondernemers krijgen energie van die vrijheid. Ook krijgen wij energie van het uitwerken van nieuwe, creatieve ideeën en ontmoeten we graag mede-ondernemers. Want: onze directe omgeving snapt ons ondernemers lang niet altijd. Het eindeloze enthousiasme waar we ons bedrijf (of onze bedrijven) mee opbouwen wordt soms nog wel eens als roekeloosheid gezien. Of als een gebrek aan focus. Wij ondernemers hebben behoefte aan een inspirerende omgeving. Een omgeving die er net zo vol voor gaat als wij. Die begrijpt tegen welke problemen wij aan lopen en meedenkt over de oplossing. Die nieuwe projecten net zo geweldig vindt als wij. Die omgeving biedt de BWNL Business Club."

- Saskia van Wolferen
Oprichter Business Women Nederland

Netwerken is belangrijk en waardevol omdat...

Als ClubMember krijg je:

BusinessBorrels

Elke 2 maanden een BusinessBorrel in Utrecht. Kan de borrel vanwege de op dat moment geldende maatregelen niet doorgaan? Dan is er een online borrel.

Brainstormsessies

Elke maandag zijn er 2 online sessies via Zoom waarin we met elkaar sparren en brainstormen. De sessies zijn om 10:00 en om 20:00 uur.

Online Masterclasses

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe masterclass over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Netwerk

Je komt in een gezellige groep dames terecht. We hebben vrijwel dagelijks contact via onze WhatsAppgroep.

Magazine

Jou en je onderneming zetten we extra in de spotlight! Je kunt tekst en foto’s aanleveren voor de speciale edities van het #BWNL magazine.

Exposure

Je krijgt altijd voorrang op de plaatsing van interviews en gastblogs. Ook worden je events gratis op de website geplaatst.

Deze dames gingen je al voor

Ik heb me aangemeld voor de business club omdat ik een club zocht waarbij ik contact kon hebben met ambitieuze vrouwen. Ik vind het ondernemen soms behoorlijk eenzaam en daarom zocht ik gelijkwaardige verbindingen waar ik energie van krijg. Ik had het al in de omgeving gezocht waar ik woon, maar daar vond ik niet wat ik zocht. Tot ik de oproep van BWNL zag. De voordelen van een landelijk netwerk is dat je contact hebt met dames uit verschillende plaatsen in Nederland. Dat schept voor mij vrijheid omdat ik nog wel eens verhuis naar een andere stad. Op deze manier kan ik makkelijker bij deze club verbonden zijn dan een regionaal netwerk. Het leuke aan bwnl is dat we net zijn gestart. Er zijn natuurlijk meerdere landelijke business clubs, maar deze zijn vaak al heel lang actief en dan zijn er misschien al groepjes gevormd (dat is mijn angst). De businessclub BWNl kunnen we het nu met elkaar vormgeven en dat maakt het zo leuk! Je ziet echt iets ontstaan en groeien! Daarnaast kun je het netwerk ook inzetten voor verschillende doeleinden. Zo ben ik bezig met een marktonderzoek en is het voor mij super handig om de dames uit deze club te benaderen om hulp te vragen. Echt je voelt je heel snel thuis en veilig hier en kunt alles bespreken! Saskia is ook echt een topondernemer. Ze regelt het allemaal fantastisch en legt ons in de watten. Wekelijks bespreken we onze doelen en vanuit haar ervaring en kennis geeft ze veel tips en adviezen weg. Het is enorm waardevol en we helpen elkaar. Je bent welkom en het lijkt ons enorm leuk als je aansluit!

Sara Masotto Style Formation
Client Image

Aangezien mijn mastermind af zou lopen was ik opzoek naar een soort gelijk iets dat goedkoper was en groter. De businesswomennederland club kwam echt als geroepen, zonder twijfels had ik mijn ingeschreven vóór de lancering. Na de lancering werd ik al verrast door de commitment die Saskia heeft naar de groep toe. Het is exact wat ik zocht en nodig had, in nog geen 2 week had ik al zoveel geleerd. Mijn netwerk is nu vergroot en ik heb accountability van een hele grote groep dames. We hebben een leuke whatsapp groep, waarin je knelpunten kwijt kan en live Q&A momenten waarin je over je bedrijf kunt sparren. Die je ook terug kan kijken! En als klap op de vuurpijl ook hele waardevolle masterclasses, tips en tricks betreft het succesvol ondernemen. Een must-do? Yes totally, ik raad hem elke vrouwelijke onderneemster aan die een bedrijf heeft dat zij naar een hoger niveau kan tillen. Ik ben écht super tevreden en de tips die ik krijg en die ik toepas zorgen ook direct voor een verandering in mijn bedrijf. Het is gewoon een fantastisch concept, I just love it!

Danielle Ten Cate Mauties Mama
Client Image

Ik ben heel blij dat ik in de Business Women Nederland club ben gestart. Het is heel fijn een groep te hebben van gelijkgestemden waar ik terecht kan met mijn vragen en brainwaves. Ik haal nu al veel waarde uit de groep via de wekelijkse Zoomsessies en de fijne masterclasses en dan is de club nog maar net begonnen. Bedankt voor het oprichten van de club Saskia!

Gea Simons Jouw Technische Coach
Client Image

Hey saskia! Ik wou je laten weten dat ik heel blij ben met de business club! Ik heb er al veel waarde uit kunnen halen door alle tips en trics. We hebben ook echt een leuke club bij elkaar die mekaar allemaal helpt en motiveerd, super ! Bedankt, groetjes maaikeIk haal nu al veel waarde uit de groep via de wekelijkse Zoomsessies en de fijne masterclasses en dan is de club nog maar net begonnen. Bedankt voor het oprichten van de club Saskia!

Maaike Harmsen Extension Queen
Client Image

Kom ook bij de BusinessClub

En beleef een geweldig jaar waarin je nieuwe contacten op doet, groeit en geïnspireerd raakt. Welke van de 2 opties voor lidmaatschap past bij jou?

Eerst even kennismaken?

Je kunt geheel vrijblijvend een keer een BusinessBorrel bijwonen om de rest van de dames te ontmoeten. Per borrel is er ruimte voor maximaal 10 “kennismakers”. De eerstvolgende BusinessBorrel is in Utrecht op 29 juli van 19:30 t/m 22:00. Wil je erbij zijn? Reserveer dan hieronder snel je plekje. 

Liever eerst telefonisch kennismaken? Vul dan het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

De teller staat inmiddels op meer dan 40 vrouwen en dit aantal groeit maandelijks.

De groep is heel divers, zo zitten er coaches, personal trainers, schoonheidsspecialistes en juristen bij de club. Maar ook verkopers van fysieke producten zoals meubels en kleding.

Juist die diversiteit maakt de BusinessClub zo waardevol, omdat je regelmatig gesprekken hebt met ondernemers die vanuit een heel fris perspectief naar jouw onderneming kijken.

De wekelijkse livesessies vinden op maandagen om 10:00 en 20:00 via Zoom plaats.

De BusinessBorrels vinden in 2021 plaats op:
29 september
24 november