fbpx

Het BWNL Online Netwerkevent is terug! Deze keer een speciale editie die aansluit bij de themamaand: Gezond Ondernemen.

Een gezellige combinatie tussen een boost geven aan je ondernemerschap en het opdoen van nieuwe contacten!

Op dinsdagochtend 6 april treffen wij elkaar weer online voor een gezellige netwerkborrel, deze keer met het thema Gezond Ondernemen.

 

"Zet een grote groep vrouwelijke ondernemers bij elkaar en er ontstaat bijna zoiets als magie. Samenwerkingen worden opgestart, ideeën worden bedacht en plannen worden gemaakt."

– Saskia van Wolferen, oprichter Business Women Nederland

Programma

9:00-9:10 | Digitale inloop & welkom
9:10-9:20 | Gezamenlijke start om het ijs te breken
9:20-10:45 | Een serie breakoutsessies waarin je telkens een ander groepje ondernemers spreekt
10:45-11:00 | Time to say goodbye! Gezellige afsluiting

In deze speciale editie duiken we in het thema Gezond Ondernemen, maar dan in de breedste zin van het woord. Je gaat met andere ondernemers in gesprek over hoe je o.a. mindset, beweging & voeding een positieve boost kunt geven. Kortom: hét online feelgood event waar je gegarandeerd een enorme bak aan energie van krijgt!

Hosts

Saskia van Wolferen

Oprichter Business Women Nederland

Marianne Honkoop

Mijn naam is Marianne en ik ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Capelle aan den IJssel. Vanuit mijn passie voor sport en voeding ben ik na het volgen van een sportopleiding in 2010 gestart als zelfstandig ondernemer. Vanuit mijn eerste sportopleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb ik mezelf steeds verder gespecialiseerd in krachttraining, voeding, leefstijl en coaching met als doel om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze zich fit en energiek voelen.

Interactief

Een interactief event via Zoom. Je komt écht in gesprek met andere ondernemers. Tijdens het event wordt je in diverse breakoutsessies geplaatst.

Online

Het event wordt online georganiseerd en is dus volledig coronaproof. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? Geen probleem, ook dan kun je je aanmelden.

Brainstorms

Bij elke breakoutsessie krijgen je in kleine groepjes een opdracht mee. De opdrachten in deze speciale editie zijn gericht op het thema Gezond Ondernemen.

Wat anderen zeggen

Gisteravond, 6 januari 2021, was het dan zover: de BWNL Newyear’s zoom Event. Een mooi aantal ondernemende vrouwen hadden ingelogd. Na het hartelijk welkomswoord van Saskia van Wolferen, werden we gedurende de sessie in verschillende groepjes geplaatst. Bij elke sessie kregen we een opdracht om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen uit te delen. Één daarvan was naar elkaars website en instagram te kijken. Daar kwamen zeer waardevolle tips, beoordelingen en complimenten uit. Met deze uitkomsten kunnen we inventief mee aan de slag! Zo waanzinnig tof aan deze events is dat we door met elkaar van gedachten te wisselen verder aan onze zelfontplooiing, ontwikkeling en de groei van business kunnen werken. Ook gisteravond bleek dat de tijd voorbij vloog, zeg maar tekort was waardoor er wel geconcludeerd kan worden dat er veel behoefte is aan deze bijeenkomsten met elkaar. Er kan wel gezegd worden dat binnen de BWNL het allemaal stuk voor stuk hardwerkende, ondernemende en enthousiaste business women die hun hart en passie volgen. Mooi en inspirerend om mee te maken. Hartelijk dank voor deze super leuke New Year’s zoom event, Saskia. Top gedaan!

Angelique Schonewille Kledingcoach - www.posh-styling.nl

Op 10 maart 2021 was het online netwerkevent van BWNL. Ik heb inmiddels al diverse online events van BWNL bijgewoond en telkens is het weer een inspirerende avond. Door Corona is het noodgedwongen online, maar eigenlijk is dat juist fijn, want het event is daardoor veel makkelijker toegankelijk voor ondernemers uit alle delen van het land. Na een ijsbreker gingen we in diverse breakoutrooms met andere ondernemers de diepte in. In elke ronde stel je jezelf en je bedrijf kort voor. Het is goed om je pitch steeds weer te oefenen. Ik merk dat het steeds makkelijker gaat en dat mijn pitch ook steeds sterker wordt. Deze keer spraken we met elkaar over onze ondernemersstijlen en de verschillende kansen en risico’s die deze stijlen met zich mee brengen. We gaven elkaar adviezen om social media nog sterker in te zetten en hoe de verschillende social media kanalen elkaar kunnen versterken. Tot slot spraken we over de kansen en de uitdagingen die Corona met zich mee brengt en dachten we met elkaar mee hoe je de komende periode om kunt gaan met de uitdagingen die voor je liggen. Doordat bedrijven heel anders in elkaar steken, is het fijn om met elkaar te praten over de uitdagingen in je bedrijf. Een andere ondernemer kijkt en denkt vanuit een andere invalshoek. Dat heeft me ook deze keer weer heel verrassende inzichten opgeleverd. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij! Jij ook?

Petra Mestrom Greenscreenbox - www.greenscreenbox.nl

Het BWNL Online Netwerkevent: Gezond Ondernemen editie is over...

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Ben jij erbij?

Reserveer dan snel je ticket.