fbpx

Aansluitend bij de themamaand is er weer een BWNL Online Netwerkevent: Money Mindset editie.

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je kijken naar je money mindset

Op dinsdagochtend 24 augustus treffen wij elkaar weer online voor een gezellige netwerkborrel, deze keer met het thema Money Mindset. De netwerkborrel vindt via Zoom plaats en is dus volledig Coronaproof. Daarnaast bespaar je jezelf een hoop reistijd :). In een ochtend vergroot je je netwerk, doe je waardevolle nieuwe contacten op en brainstorm je met likeminded vrouwelijke ondernemers. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 

"Zet een grote groep vrouwelijke ondernemers bij elkaar en er ontstaat bijna zoiets als magie. Samenwerkingen worden opgestart, ideeën worden bedacht en plannen worden gemaakt."

– Saskia van Wolferen, oprichter Business Women Nederland

Programma

9:00-9:10 | Digitale inloop & welkom
9:10-9:20 | Gezamenlijke start om het ijs te breken
9:20-10:45 | Een serie breakoutsessies waarin je telkens een ander groepje ondernemers spreekt
10:45-11:00 | Time to say goodbye! Gezellige afsluiting

Over het thema

In deze speciale editie duiken we in het thema Money Mindset. Je gaat met andere ondernemers in gesprek over hoe je je slim met je geld kunt omgaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van passief inkomen, het bijhouden van een goede boekhouding en het stellen van financiële doelen. Kortom: hét online netwerkevent waar je onderneming en jij als ondernemer gegarandeerd een mooie boost van krijgen!

Hosts

Saskia van Wolferen

Oprichter Business Women Nederland

Binnenkort bekend!

Coming soon

Interactief

Een interactief event via Zoom. Je komt écht in gesprek met andere ondernemers. Tijdens het event wordt je in diverse breakoutsessies geplaatst.

Online

Het event wordt online georganiseerd en is dus volledig coronaproof. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? Geen probleem, ook dan kun je je aanmelden.

Brainstorms

Bij elke breakoutsessie krijgen je in kleine groepjes een opdracht mee. De opdrachten in deze speciale editie zijn gericht op het thema Money Mindset.

Wat anderen zeggen

Gisteravond, 6 januari 2021, was het dan zover: de BWNL Newyear’s zoom Event. Een mooi aantal ondernemende vrouwen hadden ingelogd. Na het hartelijk welkomswoord van Saskia van Wolferen, werden we gedurende de sessie in verschillende groepjes geplaatst. Bij elke sessie kregen we een opdracht om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen uit te delen. Één daarvan was naar elkaars website en instagram te kijken. Daar kwamen zeer waardevolle tips, beoordelingen en complimenten uit. Met deze uitkomsten kunnen we inventief mee aan de slag! Zo waanzinnig tof aan deze events is dat we door met elkaar van gedachten te wisselen verder aan onze zelfontplooiing, ontwikkeling en de groei van business kunnen werken. Ook gisteravond bleek dat de tijd voorbij vloog, zeg maar tekort was waardoor er wel geconcludeerd kan worden dat er veel behoefte is aan deze bijeenkomsten met elkaar. Er kan wel gezegd worden dat binnen de BWNL het allemaal stuk voor stuk hardwerkende, ondernemende en enthousiaste business women die hun hart en passie volgen. Mooi en inspirerend om mee te maken. Hartelijk dank voor deze super leuke New Year’s zoom event, Saskia. Top gedaan!

Angelique Schonewille Kledingcoach - www.posh-styling.nl

Op 10 maart 2021 was het online netwerkevent van BWNL. Ik heb inmiddels al diverse online events van BWNL bijgewoond en telkens is het weer een inspirerende avond. Door Corona is het noodgedwongen online, maar eigenlijk is dat juist fijn, want het event is daardoor veel makkelijker toegankelijk voor ondernemers uit alle delen van het land. Na een ijsbreker gingen we in diverse breakoutrooms met andere ondernemers de diepte in. In elke ronde stel je jezelf en je bedrijf kort voor. Het is goed om je pitch steeds weer te oefenen. Ik merk dat het steeds makkelijker gaat en dat mijn pitch ook steeds sterker wordt. Deze keer spraken we met elkaar over onze ondernemersstijlen en de verschillende kansen en risico’s die deze stijlen met zich mee brengen. We gaven elkaar adviezen om social media nog sterker in te zetten en hoe de verschillende social media kanalen elkaar kunnen versterken. Tot slot spraken we over de kansen en de uitdagingen die Corona met zich mee brengt en dachten we met elkaar mee hoe je de komende periode om kunt gaan met de uitdagingen die voor je liggen. Doordat bedrijven heel anders in elkaar steken, is het fijn om met elkaar te praten over de uitdagingen in je bedrijf. Een andere ondernemer kijkt en denkt vanuit een andere invalshoek. Dat heeft me ook deze keer weer heel verrassende inzichten opgeleverd. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij! Jij ook?

Petra Mestrom Greenscreenbox - www.greenscreenbox.nl

Ontzettend leuk netwerkevent gehad die qua tijdsinvestering (2 uur dus prima in te plannen) en inhoud (in gesprek op basis van een thema) erg waardevol was. Het is leuk om ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers. Er was een hele diverse groep aanwezig waardoor er dus veel verschillende ideeën op tafel kwamen. Online netwerken vind ik echt een uitkomst en ontzettend goed gefaciliteerd door BWNL. Ik kijk nu al uit naar het volgende event!

Lizzy Prins High Potential Factory - www.highpotentialfactory.nl

Ben jij erbij?

Reserveer dan snel je ticket.

Het Online Netwerkevent is over:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Veelgestelde vragen

De deelnemers komen uit alle branches binnen het ondernemerschap. En dat is juist heel waardevol, omdat het je een heel fris perspectief geeft en het soms echt verhelderend kan zijn om met iemand die niet in jouw bubbel zit over je onderneming te praten.

Gedurende het Online Netwerkevent word je in verschillende rondes in breakoutsessies geplaatst. Deze sessies worden willekeurig ingedeeld. Je spreekt ongeveer 20 deelnemers echt persoonlijk. Na afloop van het Online Netwerkevent ontvang je een deelnemerslijst zodat je elkaar op social media kunt opzoeken.