fbpx

Na het denderende succes van het BWNL Newyear’s Event was één ding duidelijk: dit moet vaker georganiseerd worden.

Start de lente met gezelligheid en nieuwe contacten!

Op woensdagavond 10 maart treffen wij elkaar weer online voor een gezellige netwerkborrel.

 

"Zet een grote groep vrouwelijke ondernemers bij elkaar en er ontstaat bijna zoiets als magie. Samenwerkingen worden opgestart, ideeën worden bedacht en plannen worden gemaakt."

– Saskia van Wolferen, oprichter Business Women Nederland

Programma

19:00-19:10 | Digitale inloop & welkom
19:10-19:20 | Gezamenlijke start om het ijs te breken
19:20-20:45 | Een serie breakoutsessies waarin je telkens een ander groepje ondernemers spreekt
20:45-21:00 | Time to say goodbye! Gezellige afsluiting

Interactief

Een interactief event via Zoom. Je komt écht in gesprek met andere ondernemers. Tijdens het event wordt je in diverse breakoutsessies geplaatst.

Online

Het event wordt online georganiseerd en is dus volledig coronaproof. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? Geen probleem, ook dan kun je je aanmelden.

Brainstorms

Bij elke breakoutsessie krijgen je in kleine groepjes een opdracht mee. Bijvoorbeeld: bekijk elkaars website & socials en geef elkaar een tip en een top.

Wat anderen zeggen

Angelique Schonewille

Kledingcoach

Gisteravond, 6 januari 2021, was het dan zover: de BWNL Newyear’s zoom Event. Een mooi aantal ondernemende vrouwen hadden ingelogd. Na het hartelijk welkomswoord van Saskia van Wolferen, werden we gedurende de sessie in verschillende groepjes geplaatst. Bij elke sessie kregen we een opdracht om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen uit te delen. Één daarvan was naar elkaars website en instagram te kijken. Daar kwamen zeer waardevolle tips, beoordelingen en complimenten uit. Met deze uitkomsten kunnen we inventief mee aan de slag! Zo waanzinnig tof aan deze events is dat we door met elkaar van gedachten te wisselen verder aan onze zelfontplooiing, ontwikkeling en de groei van business kunnen werken.
Ook gisteravond bleek dat de tijd voorbij vloog, zeg maar tekort was waardoor er wel geconcludeerd kan worden dat er veel behoefte is aan deze bijeenkomsten met elkaar. Er kan wel gezegd worden dat binnen de BWNL het allemaal stuk voor stuk hardwerkende, ondernemende en enthousiaste business women die hun hart en passie volgen. Mooi en inspirerend om mee te maken. Hartelijk dank voor deze super leuke New Year’s zoom event, Saskia. Top gedaan!

www.posh-styling.nl

Het BWNL Online Netwerkevent is over...

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Ben jij erbij?

Reserveer dan snel je ticket.