Cloud Busting Therapy

Contactpersoon: Els Bosma
Onderneming: Cloud Busting Therapy
Website: www.cloudbustingtherapy.com

Wie ben je?

Hallo, ik ben Els Bosma en ik help jou, de getalenteerde carrièrevrouw, om met succes het imposter-syndroom te overwinnen. In no-time heb je een succesvolle mindset geïnstalleerd die je echt zal laten bloeien in je carrière. Zodat je door kan stoten het volgende niveau. Want nu ben je er ècht klaar voor!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik heb twee verschillende carrières voor de huidige gehad. De eerste werkte ik als wetenschapper voor de Verenigde Naties in Afrika. En daarna heb ik bijna 20 jaar in de internationaal uitgeverij gewerkt, waarvoor ik Amerika en Engeland heb gewoond. 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Mijn ‘blueprint’ is altijd geweest dat ik de mensen om mij heen verder wil helpen te gaan. Dit loopt als een rode draad door mijn hele leven en carrière. Ik was degene die altijd nieuwe projecten, afdelingen en producten opstartte, met nieuwe getalenteerde mensen om me heen. Wat me altijd opviel was dat juist de getalenteerde mensen die met hart en ziel zich stortte op het werk, vaak zichzelf het hardst tegen kwamen. Vanuit mijn manager rol heb ik vele mensen kunnen helpen, totdat… ja hoor, ook ik onderuit ging. En toen bleek dat na veel soul-searching ik mijn hart echt altijd ophaalde bij het fungeren als een springplank voor de mensen om me heen. En dat doe ik nu nog steeds, maar dan vanuit mijn eigen praktijk: ik help getalenteerde carrière vrouwen klaar te stomen voor de next nevel. Dit is wat ik doe, dit is wie ik ben! Ik geloof heilig dat iedereen een juiste plek heeft waar ze supergoed floreren. Dit geeft me energie, dit geeft me voldoening, en bovenal, dit geeft me ‘reason of being’. 

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Heel makkelijk, ik doe aan effort planning. Werkt perfect! En je sluit elke dag met plezier af. Nooit het gevoel hebbende dat je iets niet hebt afgekregen, nooit met het onrust in je hoofd dat je zo veel nog te doen hebt. Heerlijk. Echt het antwoord in deze huidige maatschappij van kenniswerken. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik combineer een super gave therapie (Rapid Transformational Therapy) met Oplossings-gericht coaching. Deze combinatie, tezamen met mijn eigen school of life ervaring, maakt dat ik niet alleen precies weet waar mijn klanten mee zitten, ik weet ook nog hoe ze dit kunnen doorbreken! Blijvend -en snel!

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

De hoeveelheid hoeden die je draagt als ZZP’er. Overal heb je wel wat kennis voor nodig, zodat je je onderneming verder kan brengen. Het is maar goed dat ik nieuwe dingen leren leuk vind, want ik heb veel nieuwe dingen moeten leren… 😉

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Dan zou ik toch eerst even hebben willen zitten met iemand die ook haar eigen bedrijf had opgezet. Even zitten om te kijken, wat komt er nou allemaal bij kijken? Niet bij de internet goeroes die vele duizenden euro’s vragen voor hun trainingen, nee gewoon bij iemand die het allemaal net gedaan heeft. En dan haar gevraagd zou hebben: “als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?”

Wat is je toekomstvisie?

Gezien worden als dé expert van Nederland als het gaat om het overwinnen van het Imposter syndroom.

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!