Connect-in

Contactpersoon: Fabienne Aardenburg
Onderneming: Connect-in
Website: www.connect-in.nu

Wie ben je?

Mijn naam is Fabienne Aardenburg en met de F.A.B.-methode help ik ondernemers met focus, actie en bewustzijn meer structuur en grip te creëren in hun bedrijf. Daadkracht, enthousiasme en focus spat van mij af. Je krijgt een flinke dosis energie in de juiste richting als je met mij werkt. Let’s go FAbulous is dan ook mijn slogan!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Mijn achtergrond ligt in de fysiotherapie. Als fysio-manueel therapeut begon ik direct met managementtaken. Ik was al snel bezig met focus, balans en beleid. Daarbij vond ik het interessant te zien hoe de fysiotherapeut-patiënt relatie opgebouwd werd en de verschillen hierin tussen collega’s. Toen het communicatiemodel DiSC op mijn pad kwam, ben ik mij hier verder in gaan verdiepen.

DiSC is een model dat jouw favoriete communicatiestijl inzichtelijk maakt, hoe jij reageert én overkomt op andere stijlen. Als i-stijl was ondernemen voor mij onvermijdelijk. Een i-stijl valt op door de drang naar vrijheid, enthousiasme, optimisme en creativiteit. Niet zo gek dat veel ondernemers deze stijl het liefste gebruiken!

Met Connect-in heb ik mijn kennis over focus, strategie en balans gecombineerd met de inzichten vanuit DiSC om anderen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun bedrijf.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Na 10 jaar in loondienst ging ik op zoek naar meer vrijheid, wilde ik groeien in mijn eigen ontwikkeling en startte Connect-in in 2015. Waar ik toen begon met het begeleiden van eerstelijns praktijken in kwaliteitsbeleid is Connect-in nu uitgegroeid tot een adviesbureau voor ondernemers én zorgprofessionals. 

De basis voor iedere samenwerking is inzicht hebben in jezelf. DiSC is de tool die ik hiervoor gebruik en combineer met kernwaarden, missies en behoefte tot groei. DiSC heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven in waar mijn kracht ligt. Dat wil ik alle ondernemers meegeven. Leer waar je blij van wordt, zoek samenwerking op waar je het nodig hebt zodat jij met volle focus jouw doelen kunt bereiken. 

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Bewustzijn is de basis van mijn dagindeling. Je bewust zijn van je kwaliteiten en je uitdagingen geeft een richting in beslissingen maken. De dag start ik met day goals: prioriteiten die ik zeker gedaan wil hebben op die dag. Deze hangen af van de urgentie, mijn mindset en de tijd die ik heb. Daarnaast probeer ik me te richten op hetgeen wat ik dan doe en los te laten dat andere dingen dan niet kunnen. Al is het geregeld een hele uitdaging om te schipperen tussen een gezin en eigen bedrijf. De flexibiliteit van het ondernemerschap heeft zo zijn voor- en nadelen. Door bewust te kiezen, krijg je veel gedaan!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Met de F.A.B.-methode maak je direct grote stappen in de juiste richting. De praktische tips gecombineerd met daadkracht zorgen ervoor dat jouw ambities gerealiseerd worden. 

De training DiSC | BUSINESS. is één van de manieren die ik gebruik om meer bewustzijn te creëren over hoe jij onderneemt en waar jouw kwaliteiten nog efficiënter ingezet kunnen worden. Je leert vanuit jouw sterke punten ondernemen. Doordat jij zelfverzekerd kan pitchen, zal je jouw ideale klant aantrekken en mooie samenwerkingen starten. Je weet wat jouw klant nodig heeft doordat je geleerd hebt andere type mensen te geven wat zij nodig hebben. 

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Dat het ondernemen soms ook wel eenzaam is. Ik werk vanuit huis en dan zit je heel wat uren achter je laptop mooie ideeën te bedenken terwijl je voorheen een team om je heen had om mee te sparren. Leuk is dan om events, van o.a. BWNL, bij te wonen en te sparren met mensen die hetzelfde doen: ondernemen. Na het vorige event van BWNL ben ik in contact gekomen met Nicky van The Office Project waar ik nu iedere week mee bel. We houden elkaar scherp in het bereiken van onze doelen en bespreken iedere dinsdag onze weekacties. Dat werkt zo fijn! 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Sneller op zoek gaan naar een businessbuddy. En een omgeving creëren waar je like-minded mensen ontmoet.

Wat is je toekomstvisie?

Dat er steeds meer ondernemers bij komen die vanuit hun kwaliteiten en kracht anderen inspireren! En dat ik, met een team van professionals om mij heen, hen mag ondersteunen met focus en een helderheid actieplan hun doelen te gaan waarmaken. Go FABulous!

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Wist je dat je als gratis INSPIRE member een gastblog op ons platform mag schrijven?

Mega goed voor je zichtbaarheid! Schrijf je onderaan deze pagina gratis in.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!