Een groter netwerk in 4 dagen, doe gratis mee!

"Wist je dat...

… veel ondernemers hun opdrachten en klanten uit hun netwerk halen?

Dit vroeg ik onlangs in mijn stories. Maar liefst 88% van de ondernemers die reageerden gaven aan dat meer dan de helft van hun klanten uit hun netwerk voort komt.

Dat laat zien dat je als ondernemer zijnde eigenlijk niet om het netwerken heen kunt. Je maakt het op zijn minst een stuk makkelijker voor jezelf wanneer je netwerken meeneemt in je zakelijke doelen.

Ik nodig je uit om mee te doen met De Netwerkbooster, waarin ik je in 4 dagen uitdaag om je netwerk te vergroten.

We starten op 13 september, doe je mee?”

– Saskia van Wolferen (oprichter BWNL)

Wat gaan we doen?

Maandag | Pitch

Even pitchen klinkt zo makkelijk, maar effectief netwerken begint bij jezelf. Niemand vindt het interessant om naar een eindeloos verkoopverhaal te luisteren. Maar hoe vertel je over je onderneming zonder dat het verkoperig of saai overkomt? Tijdens dag 1 leer je om eerst naar jezelf te kijken en je pitch scherp te krijgen.

Dinsdag | Gelijkgestemden

Ga je voor een kwalitatief of een kwantitatief netwerk? Je kunt wel zoveel mogelijk mensen gaan volgen, maar wat heb je er dan daadwerkelijk aan? Tijdens deze dag ga je op zoek naar gelijkgestemde ondernemers waarmee je een echte connectie kunt maken.

Woensdag | Toekomst

Uit het oog, uit het hart. Die ken je wel, toch? Op dag 3 leer je hoe je je netwerk warm houdt, zodat je continu zaadjes aan het planten bent. En wie oogst, die zaait. Daarnaast krijg je toegang tot een Facebookgroep waarin je alle deelnemers ontmoet. Deze Facebookgroep zal permanent blijven bestaan.

Donderdag | Online netwerken

We sluiten De Netwerkbooster af met een online netwerkmoment via Zoom. Hier kun je met je mede-ondernemers brainstormen en om hulp vragen. Het online netwerkmoment is op donderdag 16 september van 9:00 tot 10:00.

Zo werkt het

De Netwerkbooster duurt van 13 t/m 16 september. Je ontvangt tijdens die dagen een e-mail met daarin elke dag een opdracht. Reserveer hier ongeveer een kwartiertje per dag voor en je blijft helemaal bij! Aan het einde van De Netwerkbooster krijg je toegang tot een exclusieve Facebookgroep waarin je contact kunt houden met de deelnemers én op donderdag 16 september sluiten we om 9:00 af met een online netwerkmoment.

Aan het einde van De Netwerkbooster heb jij...

Mijn visie

Niemand vindt het leuk om naar oneindige salespitches te luisteren. Dat was vroeger voor mij een reden om niet aan netwerken te doen. Want wat deed ik na het aanhoren van al die pitches? Gewoon weer verdergaan met de waan van de dag. Maar sindsdien heb ik geleerd dat netwerken ook op een ontspannen en authentieke manier kan. En dat het maken van oprechte connecties tot zoveel moois kan leiden. Tijdens De Netwerkbooster neem ik je mee in mijn wereld van netwerken. Doe je mee?

88% van de ondernemers geeft aan meer dan de helft van haar omzet uit haar netwerk te halen.

Meedoen dus!

Meld je hier gratis aan voor De Netwerkbooster en start op 13 september samen met een groep gelijkgestemden met het vergroten van je netwerk.