Esther Vos coaching

Contactpersoon: Esther Vos
Onderneming: Esther Vos coaching
Instagram: estherjvos
Website: www.esthervos.com

Wie ben je?

Hallo, mijn naam is Esther Vos. Ik run mijn bedrijf Esther Vos coaching. Ik heb sessies met vrouwen, verkoop planners en tools om het gezinsleven overzichtelijker te maken en ontwikkel trainingen voor meer rust en overzicht. Zelf weet ik er alles van want ik heb een samengesteld gezin met 5 jongens. De oudste is 12 en de jongste is 4. Ik coach vaak de moeders in een gezin, maar we kijken naar het geheel. Een gezin ben je niet alleen en de oplossing ligt vaak in het samen naar oplossingen kijken.  

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik ben afgestudeerd als hulpverlener voor kinderen. Daarna heb ik eerst een tijd gewerkt bij verschillende bedrijven in de zakelijke wereld. Ik werkte als leidinggevende en heb uiteindelijk de stap gemaakt om als leidinggevende bij een kinderdagverblijf te werken. Daar werk ik niet meer. Practice what you preach; ik ben voorstander van meer rust in gezinnen dan te blijven rennen in de ratrace. Ik wilde mijn aandacht leggen in mijn gezin, mijn coaching en daarbij ook nog een gedeelte van mijn tijd vrij te hebben voor alles waar ik blij van wordt, dit was niet meer te combineren met mijn baan. 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ondernemen is voor mij een stukje van de rust die ik wil creëren voor mezelf en mijn gezin. Ik kan nu op mijn tijden aan het werk en creëren. Mijn nieuwe plan je schoonmaak planner heb ik in alle rust kunnen ontwikkelen en dat vind ik fijn. Het idee om coaching  te doen kwam vanuit mijn werkzame leven. Ik zag zoveel vrouwen worstelen met ambitie in combinatie met kleine kinderen, de zorg, gezinsleven en zichzelf. Dat moet anders. Ook voor werkgevers zou het veel slimmer zijn om daar tijdig ondersteuning in aan te bieden.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik maak een goede planning. Afgestemd per dag en wat er speelt in mijn werk of dat van mijn man. Flexibel zijn en snel bij- of afschakelen zijn belangrijk eigenschappen die helpen. En natuurlijk is het soms wikken en wegen welke keuze ik maak, maar dat vindt zijn weg wel. En het is mijn werk om dit aan anderen te leren, dus het zou ook gek zijn als ik het zelf niet zou kunnen, haha.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Omdat ik een goede achtergrond heb van hulpverlening, teams aansturen en  procesoptimalisatie. Ik kan snel doorzien waar de verandering in zou moeten zitten wanneer iemand met een hulpvraag bij mij komt. Daarbij, als moeder van een groot en dynamisch gezin weet ik hoeveel een privé situatie van invloed kan zijn op alles wat er is.  Daarnaast coach ik niet alleen, maar heb ik ook mijn eigen planner, tools en post ik dagelijkse inspiratie op Instagram en in mijn blogs.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ja, dat het mij nog meer plezier geeft dan ik van te voren had bedacht!

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Ik heb in het begin te veel naast elkaar gedaan. Hierdoor duurde het lang voordat de website af was, lang voordat de planner klaar was. Nu werk ik gefocust aan 1 of 2 items en wanneer dat klaar is, ga ik weer door.

Wat is je toekomstvisie?

In het grotere geheel hoop ik dat ik veel gezinnen kan inspireren meer rust te creëren. Voor zichzelf, voor de relatie maar ook voor de kinderen.

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!