Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5-jarig jubileum van Fempreneur in the City

18 februari

€95
Je bent uitgenodigd voor het 5-jarig jubileum van Fempreneur in the City! We vieren dit jubileum tijdens de network high tea op zaterdag 18 februari van 14.00 – 17.00 uur in Amsterdam.
Op een locatie met een enorme geschiedenis, gelegen tussen twee historische grachten in het hart van Amsterdam. Van klooster tot koninklijk logement, tot hoofdkantoor van de admiraliteit tot het stadhuis van Amsterdam. The Grand biedt vijfsterren luxe in een unieke Amsterdamse, historische ambiance, voorzien van Franse elegantie en grandeur.
Een mooi moment om ontspannen te netwerken in een prachtige omgeving, te reflecteren met andere ondernemers en professionals in loondienst en te genieten van een 5-sterren high tea! Naast een verwenmiddag gaat founder Rosalinda Nieuwboer in gesprek met niemand minder dan Maureen Powel over haar loopbaan en het thema ‘Dress to empower’.
Ken jij personen die hierbij aanwezig moeten zijn, nodig ze vooral uit. Wacht niet te lang, want in verband met het kleinschalige karakter van dit evenement is er beperkt plek!
Interesse in een van de businesspakketten, productsponsoring of een andere samenwerking voor dit event? Mail naar info@rncevents.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.
Dit evenement wordt georganiseerd door RNC Events, Services & Support en Fempreneur in the City. Het evenement is geschikt voor ondernemers en professionals in loondienst.
We kijken uit naar je komst!
NB. bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Gegevens

Datum:
18 februari
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-network-high-tea-fempreneur-in-the-city-5-jarig-502110324497

Organisator

RNC Events
Site:
http://www.facebook.com/rncevents

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, + Google Maps