Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

7 Daagse Ibiza

22/09/2019 - 28/09/2019

€1997

Vind je het moeilijk om klanten te vinden zowel online als offline? En is een stapje verder daarin ook lastig? Het verkoopproces om deze klanten ook daadwerkelijk binnen te halen? Vind je verkopen stiekem toch wel heel erg spannend?

Heb je het idee dat je te pusherig bent naar een klant of te opdringerig?

Dit zijn veel dingen die ik vaak bij mijn klanten hoor. Marketing en sales zijn onderwerpen die moeilijk gevonden worden. Hoe verkoop je, hoe benader je een klant. Ze willen allemaal het geheim weten, maar er is geen geheim.

Het belangrijkste is dat jij naar jouw klant luistert. Dat jij met hem of haar in gesprek gaat. Dat jij gaat kijken door vragen te stellen wat zijn of haar behoefte is. Je weet zelf heel goed wat jouw expertise is, maar het overbrengen naar de juiste klant is vaak lastig. Dat komt omdat jij niet precies weet wat de behoeften zijn van jouw (potentiële) klanten.

Heb jij op jouw planning staan om aan de slag te gaan met je website, teksten schrijven, je sales, klanten binnen halen, klanten laten binden, overtuigen van je klant en ben je marketing acties aan het opzetten? Maar weet je niet zo goed hoe en waar je mee moet beginnen?

Dan wil jij echt voor de volle 100% mee naar Ibiza, want tijdens de 7 daagse gaan we hiermee aan de slag. We gaan het hebben over klanten binnen halen, klanten binden, sales, marketing, presentatie, salesfunnels, meer zichtbaarheid, meer video en content. We gaan daar mee aan de slag dus dit past juist helemaal in jouw straatje en je kan het dan direct toepassen in Ibiza, maar ook zodra we weer in Nederland zijn!

 

Gegevens

Begin:
22/09/2019
Einde:
28/09/2019
Kosten:
€1997
Site:
https://masteryourbusinessmoves.nl/7-daagse-ibiza/

Organisator

Master Your Business Moves
Site:
www.masteryourbusinessmoves.nl

Locatie

Ibiza