Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

A Cup of Ambition x The Social Brand presenteren: Linked.

01/06/2020

€77

De kracht van online netwerken

A Cup of Ambition x The Social Brand presenteren: Linked.

Mis jij het nu ook? Om te connecten met nieuwe leuke mensen? Door hen inspiratie op te doen, een energieboost te krijgen of een nieuwe samenwerking te creëren? Daar hebben we iets moois op bedacht! 

Daarom vieren wij de kracht van online netwerken. In Linked – de serie, verbinden we 3 experts aan dit onderwerp. Je leert in deze serie op een hele persoonlijke, positieve en tastbare manier over (online) netwerken. Wat het is, hoe je er het meeste uithaalt én hoe je door verbintenis kunt groeien. Als ambitieuze vrouw.

De serie bestaat uit 3 masterclasses, gegeven door 3 inspirerende en bijzondere vrouwen. De masterclasses gaan o.a. over een positieve en doelgerichte mindset, het opbouwen van een sterk netwerk, je netwerk omzetten in een warme community en hoe je online aan je relaties werkt en nieuwe relaties ontmoet.

De masterclasses worden gegeven door:

  • Spiritueel businesscoach Kim Rietvink
  • Personal branding coach Anne Hospers
  • Social media expert Anouk van Vliet

En er is meer! Met jouw ticket bekijk je niet alleen de 3 masterclasses, je krijgt ook toegang tot de Linked Community waarin je alle learnings direct in de praktijk brengt en je netwerk laat groeien. Tot slot staat er een virtuele netwerkborrel op het programma, waarin je tijdens de break-out sessies kunt connecten met het hele netwerk én vragen kunt stellen aan de experts. Je raadt het al: you’re Linked!

Nog even op een rijtje:

Linked – de serie: 3 masterclasses van ca. 50 minuten. De serie bekijk je op een moment dat het jou goed uitkomt, bingewatchen is toegestaan 😉 Een ticket geeft toegang tot de serie in de maanden juni en juli 2020.

Linked – de community: na aanschaf van je ticket krijg je direct toegang tot de community op Instagram. Inclusief extra tips, live sessies en direct nieuwe contacten voor je netwerk.

Linked – de virtuele netwerkborrel: met de 3 experts én iedereen die zich heeft aangemeld om andere like-minded vrouwen te ontmoeten. De netwerkborrel staat gepland op 24 juni om 17:00.

Ben jij klaar om de wereld van online netwerken naar een volgend niveau te tillen? Join us! Wij hebben er heel veel zin in.

Liefs,

Britt, Joya, Annick, Manon en Anouk, Anne & Kim