Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Art Based Learning Ondernemersevent

28/11/2019 @ 10:00 - 15:00

€127

🖼 Q: Is er een vraag die jou op dit moment heel erg bezighoudt? Dit kan in je privéleven spelen of in je business? 

 

Is het antwoord ja? Kom dan op donderdag 28 november naar de 4e editie van het Art Based Learning Ondernemersevent dan ga je aan de slag met deze vraag! 

🖼 Kunst, creativiteit en ondernemerschap komen samen tijdens de 4e editie van het Art Based Learning Ondernemersevent. Dit keer op een geweldig nieuwe plek: Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, een voormalig klooster aan de Vecht.

Op een andere manier kunst kijken en een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers! Even out of the office, je rust momentje pakken voor je zelf-uitgekozen-kunstwerk en met mooie ideeën voor je prachtige onderneming weer naar huis…Een onvergetelijke dag die door de Art Based Learning methode impact gaat maken op jou & je business!

 

Voor wie? Ondernemers

Wanneer? Donderdag 28 november 2019

Waar? Buitenplaats Doornburgh / Maarssen (vlakbij Utrecht, goed bereikbaar met auto / OV) / Na 3 succesvolle edities in het Stedelijk Museum Amsterdam is het tijd voor een prachtig mooie, rustige locatie!

Tijd? 10:00 – 15:00 uur

Prijs? 127,- euro excl. ticket fee / btw

Inhoud? Art Based Learning sessies, Netwerklunch & Netwerkborrel (i.s.m. Restaurant De Zusters), goedgevulde goodiebag  

Extra: Alle ondernemers krijgen na afloop toegang tot de besloten LVK LinkedIn Netwerkclub waar je kunt connecten met de vorige deelnemers en waar LVK jouw creativiteitsspier blijft trainen! 

 

🖼“LerenVanKunst.nl laat je letterlijk en figuurlijk even stil staan bij kunst en bij jezelf, waardoor je daarna paradoxaal genoeg juist weer vooruit komt. Roumayne heeft oog voor detail, verzorgt alles tot in de puntjes en heeft duidelijk een enorme passie voor wat ze doet. Daarnaast is het een leuke manier om andere ondernemers te leren kennen! Ik raad iedereen die het vaak druk heeft – in zijn agenda, in zijn hoofd – aan om eens met een evenement van LerenVanKunst.nl mee te gaan. Laat je verrassen!” ~ Marjolein / Privalegal.nl (deelneemster ABL Ondernemersevent 1)  

Gegevens

Datum:
28/11/2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€127
Site:
https://www.lerenvankunst.nl/kunstkijken-en-netwerken-editie-04

Organisator

Leren van Kunst
Site:
www.lerenvankunst.nl

Locatie

Doornburgh
Doornburgh, + Google Maps