Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beweeg met liefde – mama programma

07/09/2020 - 18/10/2020

€149

Lieve mama, als jij nu naar jezelf kijkt. Voel jij jezelf ‘On Track’? Misschien kom je er dan achter: ik ben even niet oké. Je baalt er van hoe het nu met je gaat. Je lontje is korter en je lijf voelt niet goed.  Lichamelijke klachten die maar aanhouden of weer opspelen, je bekkenbodem, rug, diastase die niet geneest.  Je voelt dat je echt nog mag herstellen van je bevalling en de eerste jaren als mama. Je voelt jezelf alles behalve sterk. Je weet wel dat sporten kan helpen om je beter te voelen, maar hoe te beginnen? En je bent zeker niet alleen! Daarom start ik op 7 september het zes weekse ‘Beweeg met Liefde, mama – programma’.  Ook voor als je zwanger bent of post partum (+6 weken).

Wat gaan we doen?

Zes weken lang heb je toegang tot de Zoom training op maandagavond om 20.30u. Daarnaast ontvang je elke week via de besloten Whatsapp groep een home workout van een half uur & een opdracht om met je doelen aan de slag te gaan. Je wordt gecoachin de Live trainingen en de Whatsapp groep. Echt een ‘Back on Track’ programma dus. Vooraf krijg je van mij nog een persoonlijke intake van een half uur, zodat ik het programma goed op maat kan maken en jij alvast persoonlijke tips krijgt.

Pssst… 

In de GRATIS Live Mama Workout + Q&A op dinsdag 1 september om 20.00u geef ik een leuke korting voor als je mee wilt doen aan dit programma. Stuur me een berichtje en ik stuur je de link voor deze Live Q&A en Workout.

Homepage
Instagram

Gegevens

Begin:
07/09/2020
Einde:
18/10/2020
Kosten:
€149
Site:
https://irisworkouts.trainin.app/checkout/PR9KA

Locatie

Nederland

Organisator

Iris Workouts
Site:
http://www.irisworkouts.com/