Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BLOGGER BY NATURE EVENT

06/09/2020

€109

Wil jij ook je kennis verbreden, een boost geven aan je blog en business, andere bloggers en ondernemers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Het jaarlijkse Blogger by Nature event is inmiddels een begrip en in totaal hebben we in 3 jaar tijd 145 bloggers, influencers en ondernemers mogen verwelkomen. Al sinds 2017 weten gemiddeld 65 deelnemers elkaar elk jaar te vinden in Stayokay te Soest. Ik organiseer deze geheel verzorgde dag voor de beginnende en meer ervaren (zakelijk) blogger die meer kennis wil over SEO, social media, WordPress, analytics, fotografie, affiliate marketing, etc. Je kiest zelf de trainingen die je wilt volgen, dus geen lezingen waar je niks aan hebt. De dag is geheel verzorgd met koffie, thee, lekkers en een lunch. We sluiten de dag af met de inmiddels befaamde bubbels met bitterballen.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de bedrijven op het netwerkplein waar je potentiële samenwerkingspartners ontmoet. Daar staan webshops, PR- en marketingbureaus en toffe merken die jou graag leren kennen. Een vaste sponsor van ons event is Yoast en we zijn trots dat we zo’n prachtig Nederlands maar internationaal georiënteerd bedrijf met wereldwijd vele miljoenen gebruikers aan het event kunnen verbinden. Zij staan 4 juli 2020 met 3 experts op het gebied van SEO, WordPress en de Yoast plugin op het netwerkplein om al jouw vragen te beantwoorden!

Wil jij ook je kennis verbreden, flinke stappen maken met je blog, andere bloggers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Kom dan ook naar het Blogger by Nature event op 4 juli!

Gegevens

Datum:
06/09/2020
Kosten:
€109
Site:
https://www.bloggerbynature.nl/blogger-by-nature-event/

Organisator

Blogger by Nature
Site:
https://www.bloggerbynature.nl/

Locatie

Soest
Soest, + Google Maps