Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business Inspiration Event

20/03/2022 - 21/03/2022

€139

Na het enorme succes van het Business Growth Event in September gaan we door met de volgende editie: het Business Inspiration Event!

De naam zegt het al, tijdens het Business Inspiration Event draait alles om het geven van inspiratie. Maar we gaan verder dan dat. Want 20&21 maart is slechts de start van een voor jou nieuwe fase in je ondernemersverhaal. Daarom gaan we je helpen met het implementeren van alle inspiratie die je tijdens het evenement opdoet. Dat betekent dat er een online after-event sessie plaats zal vinden.

👉 Line-up
➡️ Zondag 20 maart
▫️ Veronique Prins
Veronique is al ruim 30 jaar ondernemer en heeft in die tijd meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd, waaronder haar bedrijf als ondernemerscoach. Tijdens een exclusieve V.I.P. sessie, waarbij plek is voor maximaal 20 deelnemers, deelt zij de 5 dingen die haar naar een omzet van €2.000.000 hebben gebracht. En nee, dat is geen foutje met de nullen. 2 Miljoen Euro omzet.

➡️ Maandag 21 maart
▫️ Veronique Prins
Naast het V.I.P. programma zal Veronique ook op de maandag aanwezig zijn. Tijdens haar talk zal ze het hebben over hoe je van een plan naar een actieplan gaat. Ook zal ze een aantal deelnemers in de hotseat zetten en ze ter plekke coachen.

▫️ Lotte Lobé
Lotte is eigenaresse van Topsales Amsterdam en helpt ondernemers en organisaties succesvol te worden in sales! Dit doet zij middels strategisch advies, training en coaching. Daarnaast is Lotte spreker en spreekt ze over (je raadt het al) sales.

▫️ Saskia van Wolferen
Founder van Business Women Nederland & digitaal strateeg. Saskia verzorgt een interactieve masterclass over leadmagnets.

Binnenkort zullen we nog een spreker bekendmaken!

👉 Onze visie
Bij Business Women Nederland geloven we niet in oneindige salespitches. Wij geloven in ongedwongen en oprecht netwerken, iets dat als vanzelf gaat wanneer daar de juiste omstandigheden voor gecreëerd worden. En dat doen we ook. Het Business Inspiration Event is geen evenement waarbij je de hele dag op een stoel belandt en alleen de deelnemers die toevallig naast je zitten spreekt. Wij gaan zorgen voor de juiste setting zodat jij je netwerk kunt vergroten.

Een mooi neveneffect hiervan is dat er een hele ontspannen en gezellige sfeer ontstaat, welke door de sprekers op het vorige evenement positief opgemerkt werd. Er was volop ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en zij vonden de input vanuit de groep geweldig.

Met 3 verschillende ticketopties zit ook jouw ideale netwerkevenement erbij! Je vindt alle informatie over dit evenement hier: https://www.businesswomennederland.nl/business-inspiration-event-2022/

Gegevens

Begin:
20/03/2022
Einde:
21/03/2022
Kosten:
€139
Evenement Categorie:
Site:
https://www.businesswomennederland.nl/business-inspiration-event-2022/

Organisator

Business Women Nederland

Locatie

Utrecht