Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Business Retreat | Deep Dive Ibiza

04/10/2021 - 08/10/2021

€1590

De workation voor ambitieuze dames, groot dromers en groot genieters

Vanuit rust, ontspanning en plezier groeien! Je comfortzone stretchen, verbinding maken en genieten. Tijdens dit heerlijke business retreat nemen we een deep dive, zowel in jou als in jouw bedrijf. Deze workation is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die net een eigen bedrijf hebben, onderneemsters to be en voor ladies die hun business een boost willen geven of het heerlijk vinden om er even tussen uit te gaan.

Why Ibiza? Ibiza staat voor mij heel erg voor vrijheid. En laat dit nou net 1 van mijn belangrijkste kernwaarden zijn. Net zoals verbinding en groei. Elke keer als ik in Ibiza ben, voel ik de verbinding met mezelf. Keer ik even naar binnen en luister ik naar wat mijn hart te zeggen heeft.

De stilte, de rust, het kristalblauwe water, de sfeer, zorgt ervoor dat ik telkens terug keer naar dit eiland. Een plek waar ik helemaal mezelf kan zijn. Zo ben ik er alleen dit jaar al 4x geweest.

Dat terugkomen bij jezelf, dat gun ik jou ook. Zodat er weer ruimte ontstaat voor groei. Groei in jezelf en groei in je bedrijf. En dus was er bij mij geen moment van twijfel om ook dit jaar weer de workation op Ibiza te doen.

Twee jaar geleden organiseerde ik mijn eerste workation op Ibiza en wow, wat was het geweldig! Er ontstond zoveel moois. Nieuwe inzichten, een nieuw productaanbod, vriendschappen werden er gesloten, mooie samenwerkingen ontstonden, de verbinding werd aangegaan, er werden eerlijke gesprekken gevoerd, iedereen kon echt zichzelf zijn en er werden dingen losgelaten. En uiteraard er is ook vreselijk veel gelachen.

De villa, Sa Caleta genaamd, ligt in Sant Joseph de Sa Talaia, een kleine gemeente in het Zuiden van Ibiza. Heerlijk afgelegen in de bergen, met een fantastisch uitzicht op de zee, waar je ook zo bent. De villa ligt op slechts 5 minuten van de airport en op 15 minuten van Ibiza stad. Een prachtig zwembad, een grote buitenkeuken, een jacuzzi en heel veel plekjes en terrasjes om je terug te trekken.

En of je nu mee doet met alle activiteiten of dat je even helemaal niks wil doen, dat is natuurlijk helemaal aan jou. Misschien heb je wel dat ene project wat maar niet af komt en gebruik je deze workation om nu echt je focus te vinden.

Wat houdt deze workation precies in?

Omdat je in een andere omgeving ben, ontstaat er ruimte. Ruimte voor jou, ruimte voor groei. Groei in je business en groei als persoon.

En eigenlijk zou deze laatste zin andersom moeten staan: groei als persoon en groei in je business. Ik zeg namelijk altijd: succesvol ondernemen en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

In al mijn programma’s verbind ik deze twee met elkaar. En dus ook in deze workation.

Zo worden er 3 masterclasses gegeven, waarmee we je business naar de next level brengen, maar je ook inzichten gaan geven in wie jij bent en waar jij en je bedrijf voor staat.

Wat helemaal bijzonder is, is dat iedereen een 1 op 1 hypnose sessie met Mascha Dekker krijgt. Om oude patronen te doorbreken, niet helpende overtuigingen los te laten en/of om een bedrijfsinzicht mee te krijgen. En we gaan dingen samen doen.

Samen bouwen aan je business, samen elkaar laten groeien. Want samen weet je meer dan 1! Wanneer vrouwen de handen ineen slaan, ontstaan er prachtige dingen. Dit is dan ook 1 van de redenen dat ik VIBES (mijn Coworkingspot & Business School) ben begonnen. En deze positieve energie wil ik heel graag doorgeven op Ibiza.

Ondernemen is super leuk, maar kan soms best een beetje eenzaam zijn namelijk. Niet-ondernemers begrijpen je vaak niet. En soms voel je je alleen in dit grote avontuur. Dus hoe tof is het, om samen met allemaal andere ondernemende vrouwen te zijn, op dit prachtige eiland! Gelijkgestemden met wie je je plannen en doelen kan doornemen, bij wie je hardop mag twijfelen, maar waarmee je ook je creatieve strategieën kan brainstormen en je successen mee kan vieren.

Naast de workshops, plannen we ook een mastermind sessie in, waar we elkaars doelen zullen bespreken, met elkaar mee denken en er vragen gesteld kunnen worden. Samen optrekken, ieder in haar eigen business. Dus eigenlijk helemaal niet meer zo alleen….

Je zult zien hoe je door elkaar geïnspireerd en gemotiveerd raakt en hoe je je begrepen voelt. Ik nodig je dan ook uit om helemaal jezelf te zijn op deze workation.

En elke dag beginnen we meteen goed. Nog voor het ontbijt krijgen we een heerlijke workout gegeven door wellness coach Dominique van der Zanden. En dit is elke keer iets anders: bodyshape, meditaties, yoga, dance…

En even geen zin? Geen probleem, jij bepaalt waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Wat zit er bij deze retreat inbegrepen ?

 • 5 dagen in een prachtige villa op Ibiza met zwembad, jacuzzi, loungeplekken, buitenkeuken en vele faciliteiten
 • welkomst borrel
 • 4x heerlijk ontbijt
 • 3-4x heerlijke lunch
 • 3x diner waarvan 1 kookworkshop, 1x avond picknick en 1x diner bij de villa
 • 3x masterclass Sales, Money & Mindset incl mastermind sessie
 • De gehele online training Sales, Money & Mindset na afloop
 • 1 hypnose sessie 1 op 1
 • 3-4x morning workout; dit kan zijn yoga met meditatie, bodyshape of een dance workout
 • voor wie wil een 1 op 1 EMS training

De investering voor Deep Dive Ibiza bedraagt  € 1590- ex btw

Wat zit niet bij deze retreat inbegrepen ?

 • Je vliegticket
 • zakelijke reis- en annuleringsverzekering
 • transfer naar en van de villa
 • er zit geen vervoer bij deze workation *
 • 1 x avondeten
 • 1 x lunch
 • eigen activiteiten die je onderneemt
 • Al het andere dat je buiten het programma aanschaft

Waar je mee naar huis gaat

1 Met stip op 1: een onvergetelijke ervaring vol prachtige verbindingen!

2 Meer rust in je hoofd, door een duidelijke strategie. Betere sales skills en sales doen op een authentieke manier.

3 Meer liefde voor je lijf, door de aandacht, de workouts, de zon en de rust.

4 Meer inzicht in jouw blokkades en jouw relatie met geld.

5 Prachtige inzichten in jezelf, door de hypnose sessie, jouw onbewuste heeft altijd het beste met je voor!

6 Focus voor je bedrijf. Geen uitstelgedrag meer, op de workation ga je echt AAN je bedrijf werken

7 Heel veel inspiratie! Door de omgeving, door de andere dames die meegaan, door de masterclasses, door de ruimte die vrijkomt.

8 Open, eerlijke gesprekken.

9 Een opgeladen jij. Door o.a. de stilte, door de natuur, door de mediaties, maar ook door bewust voor jezelf kiezen. Te ontspannen op een manier die bij jou past.

10 Een heel blij hart & heel veel plezier!

Dit leer je in de masterclasses

De masterclasses die we gaan doen, zijn onderdeel van mijn online cursus, die je na afloop van de workation als bonus erbij krijgt! Waarom Sales, Money & Mindset? Omdat ik er van overtuigd ben dat deze 3 zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Want hoe kan je je gedroomde omzet gaan halen, als jijzelf nog niet voor jouw eigen waarde durft te staan? Als jij dat nog niet kan dragen. Als jij bijv. nog heel erg in tekorten denkt, in plaats van in overvloed.

Met als resultaat dat je ook daadwerkelijk minder geld in je leven hebt dan mogelijk is. Je blokkeert de overvloed door je eigen mindset.

Tijdens 1 van de masterclasses gaan we hier mee aan de slag. We gaan onderzoeken hoe jij tegen geld aankijkt, welke overtuigingen we mogen gaan loslaten en welke patronen we gaan doorbreken. Maar ook gaan we kijken hoe je je bedrijf wil gaan gaan inrichten op een manier die jou de vrijheden geeft waar je zo naar verlangt.

Daarnaast geloof ik enorm in manifesteren, maar met alleen maar manifesteren kom je er als ondernemer naar mijn idee niet. Je zal er ook een strategie aan moeten vast plakken. Niet zomaar dingen gaan doen. Niet zomaar met losse flodders schieten. Niet hopen op omzet. Maar plannen. Met een strategisch plan komen en je er aan houden. Bijsturen waar nodig is.

Met als gevolg, meer rust in je hoofd. Meer overzicht. Meer focus. En meer omzet. En een blije jij!

Want bedenk eens wat dat met jou doet? En hoe dat van invloed is op jouw omgeving?

Wees er snel bij, er is maar beperkt plek

We gaan voor echte verbinding en persoonlijke aandacht en er is voldoende ruimte om helemaal je eigen ding te doen.

Gegevens

Begin:
04/10/2021
Einde:
08/10/2021
Kosten:
€1590
Evenement Categorie:
Site:
https://shareyourvibes.nl/business-school/ibiza-workation/

Organisator

VIBES
Site:
www.shareyourvibes.nl

Locatie

Ibiza