Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Create & Build (bouw je eigen online training in 2 dagen)

29/10/2019

€940
Een online training in 2 dagen! Wil jij altijd al een eigen online training maken, maar weet je niet waar te beginnen, hoe het technisch nou precies werkt, of hoe je al die informatie verwerkt in een inhoudelijk sterke training?
In de tweede editie van onze 2-daagse (29 & 30 oktober) zetten we in twee dagen jouw hele online academy neer.
Wij, Simone (leer-expert) en Dorien (academy-expert), helpen je van je idee tot eigen online omgeving. Samen met een groep van 8 ondernemers (to be) gaan we op dag 1 aan de slag met de inhoud: leerdoelen, modules, lessen en werkvormen. Op dag 2 maken we jouw eigen online academy waar jouw klanten de training kunnen volgen. Na de 2-daagse staat een krachtige structuur en online omgeving waarin jij zelf alle aanpassingen kunt doen, nieuwe content kunt toevoegen en uiteindelijk zelfs nog meer trainingen kunt toevoegen.
Tot en met 16 augustus kun je een ticket kopen met de earlybird kortingscode ‘yesikhebdekortingscode’ (er zijn nog maar 6 plekken beschikbaar).
Deze editie hebben we, naast alle begeleiding van ons en alle extra’s, nog een leuke bonus! En dat heeft alles te maken met het promoten en verkopen van je online training, zodat je de investering in Create & Build meteen terugverdient. Hoe dan ook: dit najaar ben je er helemaal klaar voor.

Gegevens

Datum:
29/10/2019
Kosten:
€940
Site:
www.create-build.nl

Organisator

Create & Build
Site:
www.create-build.nl

Locatie

Battutalaan 523 Utrecht
Battutalaan 523
Utrecht, Nederland
+ Google Maps