Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creëer een droomwebsite waarmee je klanten aantrekt

15/09/2020 - 17/09/2020

Gratis
Mijn eerste website was echt niet direct een succes. Het design was mooi en alles wat er op moest staan stond erop, maar dat was het. Klanten kwamen voornamelijk via via, maar leads of klanten uit mijn website? Nope… 😐
Totdat ik de shift maakte van zo maar een website als visitekaartje, naar een winstgevende website.
Ik ontdekte welke aanpassingen het verschil maken en hoe ik kwalitatieve websitebezoekers kan aantrekken én omzetten naar leads of klanten. Met een website die volledig bij mij als persoon past.
Dit gun ik jou ook! Daarom geef ik van 15 t/m 17 september de gratis challenge: Creëer een droomwebsite waarmee je klanten aantrekt. 💥
Dit kun je verwachten:
– Ik ga je NIET alleen maar vertellen hoe je standaard trucjes toepast, met als resultaat dat je website niet meer bij je past.
– Ik ga je WEL vertellen hoe jij droomklanten aantrekt door een ijzersterk verhaal te vertellen en je klanten echt te helpen.
– Ik deel mijn grootste succesprincipes die ervoor hebben gezorgd dat ik consistent leads en klanten uit mijn website haal.
– Na de challenge heb jij een stevige basis neergezet voor jouw nieuwe of vernieuwde website, want je gaat niet alleen maar kennis opdoen maar ook toepassen.
Doe je mee? 😃
Klik dan snel door via de link en reserveer jouw plek voor deze gratis challenge.

Gegevens

Begin:
15/09/2020
Einde:
17/09/2020
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.xploreonline.nl/gratis-challenge-een-droomwebsite-waarmee-je-klanten-aantrekt/

Locatie

Nederland

Organisator

Xploreonline
Site:
https://www.xploreonline.nl/