Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DiSC | BUSINESS.

01/09/2020 - 20/10/2020

€465

Iedere klant is uniek en heeft een favoriete gedragsstijl. Jij zal met de ene klant makkelijk op één lijn zitten terwijl de communicatie met een ander stugger verloopt. Opdrachten haal je soms wel, soms niet binnen. Je weet waar je voor staat alleen lijkt de ander het niet altijd te begrijpen. Of je begint te hakkelen omdat de ander je overvalt met kritische vragen die je uit je flow halen. Frustrerend!

 

Het kan anders!

 

Stel je voor dat je jouw manier van communiceren kunt aanpassen op de ander? Je boodschap komt helder over, je maakt meer impact, de opdracht is binnen! Als je meer inzicht in jezelf hebt en vanuit jouw kwaliteiten kunt werken, dan geeft dit energie en kom je overtuigender over.


Bedenk wat je allemaal kunt realiseren als je de juiste praktische handvatten hebt om jouw stijl flexibel in te zetten. Klanten begrijpen je beter en worden ambassadeurs!

 

Ik leer je effectief communiceren in één dag!

 

Na de cursus heb jij:

 

… een uitgebreid rapport over jouw eigen stijl, kwaliteiten en uitdagingen, hoe andere stijlen op jou overkomen en hoe jij effectiever kan communiceren én ondernemen!

… inzicht in jouw Unique Selling Points.

… het zelfvertrouwen om te staan voor jouw bedrijf.

… ga je meer impact maken.

… meer verkoopsucces.

… handvatten om van jouw klanten ambassadeurs te maken.

 

Meer details kan je lezen op: https://connect-in.nu/disc-business.

 

Via deze pagina kan je je ook inschrijven. Er is per training plek voor 5 ondernemers dus schrijf je snel in want de eerste training is 1 september!

 

Go FABulous!


Fabienne

 

Gegevens

Begin:
01/09/2020
Einde:
20/10/2020
Kosten:
€465
Site:
https://connect-in.nu/disc-business

Organisator

Connect-in
Site:
https://connect-in.nu

Locatie

Beverwijk
Beverwijk, + Google Maps