Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Exclusief weekend edelsmeden in Zeeland

31/08/2019

€835

Uniek in Nederland!!

Exclusief weekend edelsmeden in Zeeland.

Maak je eigen unieke sieraad van je oude goud met emotionele waarde!

 

één-op-één les!!
inclusief 2 overnachtingen in een B&B in de buurt met ontbijt
inclusief tapas op vrijdag, 2x lunch, koffie en thee met lekkers
inclusief gebruik goudsoldeer en professioneel gereedschap
Persoonlijk cadeautje bij aankomst

Exclusief weekend edelsmeden

Je hebt thuis nog oud goud, wat ergens in een doosje ligt te verstoffen. Zo dragen doe je niet, want het is wat uit de tijd en helemaal niet jouw smaak. Eigenlijk wil je er graag nog eens iets bijzonders van laten maken, zodat het weer draagbaar is. Het is oud goud uit de familie, misschien van overleden ouders of grootouders, dat doe je toch ook niet zomaar weg? Maar zo heb je er ook niks aan. En eerlijk gezegd, het heeft je altijd al leuk geleken om eens een kijkje in de keuken van een goudsmid te kijken en het geheim van de smid te ontdekken! Je vindt het ook wel fijn om precies te weten wat er met je goud gebeurt.

Wellicht is dit aanbod dan iets voor jou!!

Natuurlijk kun je een afspraak maken om er iets moois van te laten maken, maar het sieraad krijgt nog veel meer emotionele waarde als je het sieraad zelf kunt maken onder mijn professionele begeleiding! Omdat dit heel bewerkelijk is, kan dit helaas niet in een gewone workshop. En niet iedereen woont in de buurt, of heeft tijd voor een gewone cursus van meerdere weken. Daarom heb ik speciaal voor jou dit aanbod bedacht! Niet alleen maak je samen met mij je eigen ontwerp in uit jouw oude goud, het is meteen een heerlijk weekend om jezelf mee te verwennen! De lessen zijn een-op-een, zodat er voldoende tijd aandacht en ruimte is om het sieraad ook daadwerkelijk af te krijgen zoals jij het wilt hebben. En ook de inwendige mens wordt heerlijk verwend met lekkere hapjes en een uitgebreide lunch! Bij aankomst krijg je ook een persoonlijk cadeautje. Het wordt zeker een onvergetelijk weekend!

 

Inhoud van dit exclusieve weekend:

Duur: vrijdagavond kennismaking en voorbespreking van ontwerp en werkwijze, onder het genot van een hapje en drankje (ongeveer 1,5 uur). Zaterdag beginnen we zo rond 10.00 uur en stoppen we om 16.00 uur. Op zondag is het van 10.00 -15.00 uur, zodat je nog tijd hebt om van de omgeving te genieten, of eventueel weer op tijd naar huis te gaan, als je van ver komt. 

Datum:een weekend naar keuze: vrijdagavond t/m zondagmiddag, te boeken op afspraak.

Voor wie: voor iemand die zelf heel graag een bijzonder sieraad wilt komen maken van eigen oud goud en zichzelf wil verwennen met een heerlijk weekendje weg.

Waarin mijn atelier in Kapelle Zeeland. (Bed&Breakfast in de buurt.)

Inclusief:

overnachting in een B&B in de buurt
tapas en drankjes
inclusief 2 x uitgebreide lunch, koffie, thee of fris met wat lekkers tussendoor
gebruik goudsoldeer (of tot 10 gram zilver, bij een zilveren sieraad)
persoonlijk cadeautje

Resultaat:

Een mooie draagbare herinnering van emotionele waarde, zelfgemaakt uit je oude goud!
Een heerlijk en compleet verzorgd verwenweekend in het mooie Zeeland.
Een unieke kennismaking met dit prachtige vak edelsmeden.

Investering voor dit bijzondere weekend:

Ik weet dat zo`n weekend inclusief overnachtingen zeker €1000 waard is, maar omdat dit een vrij nieuw aanbod is, biedt ik het voorlopig aan voor slechts:

€835 per persoon

Aanmelden en betaling:

Neem contact met me op, zodat we een datum kunnen afspreken. We kunnen per telefoon of via skype je wensen en ideeën doornemen, zodat van te voren duidelijk is wat je wilt maken en of dat mogelijk is. Houdt er ook rekening mee dat ik eerst een bed & breakfast moet reserveren voor ik de datum definitief kan maken. Zeker in het hoogseizoen zal dat wat lastiger zijn, dus boek ruim op tijd! Als de overnachting vast ligt ontvang je van mij een factuur, deze dient vooraf voldaan te worden.

Nicoline van Boven

www.nicoline vanboven.com

info@nicolinevanboven.com

06-30475521

 

Gegevens

Datum:
31/08/2019
Kosten:
€835
Site:
https://juweelontwerpster.nl/exclusief-weekend-edelsmeden-2/

Organisator

Juweelontwerpster Nicoline van Boven
Site:
Www.juweelontwerpster.nl

Locatie

Kapelle
Kapelle, Nederland + Google Maps