Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Breakfast Club XL

31/01/2020 @ 10:00 - 14:00

€48,40

FIND YOUR FIRE

Zo, dat klinkt lekker Amerikaans, BAM. Wij Nederlanders zijn vaak meer van het genre; Doe maar gewoon normaal, niet te gek. Maar weet je in iedereen brandt een vuurtje (of beter gezegd een heel kampvuur ;)). Een vuurtje voor datgene waar jij echt passie voor hebt! En ja dat raken we onderweg in de waan van ons bestaan wel eens kwijt…

Zo gaan we van een groot kampvuur over in een dovend vlammetje…Het gevoel van leegte, moe zijn, geen voldoening, geleefd worden. En dan word je op een dag wakker en denk je: “ Voor wie doe ik dit in hemelsnaam?!”

Tja. En dan. Dat is stap 1 als je het mij vraagt. Bewust van het feit dat je zo je leven niet meer wil leven. Maar hoe dan wel? Het gevoel dat er geen andere opties zijn of dat jij ze in ieder geval niet ziet…Maar je wil ook niet verder in wat en hoe je het deed. Want immers als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En dat kan zomaar frustratie, weinig energie en weinig joy zijn. Help. Daarvoor zijn we niet gaan ondernemen. Maar 1 geluk; verandering is een optie! Halleluja. Is het makkelijk? Nou niet altijd. Maar weet je, die eerste stap…that’s all.

Wie is Mabel van The New Business Women?

Mabel is Lifestyle en businesscoach. En samen met Crystal hebben zij het bedrijf; The New Business Women. De afgelopen 5 jaar zijn honderden ambitieuze vrouwen er dankzij onze programma’s en methode achter gekomen wat hen écht gelukkig maakt. Zij hebben hun Purpose in Life ontdekt en hun leven getransformeerd naar een leven waarin het klópt. Onze methode is uniek en combineert life- en businesscoaching. Wij geloven in een holistische aanpak en combineren de kracht van jouw bewustzijn met je onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk manifesteert waar jij van droomt. We laten je ervaren dat je krachtiger bent dan je ooit hebt gevoeld! Al meer dan 6000 vrouwen hebben de impact inmiddels ervaren.

We hebben veel mee gemaakt sinds de start van ons bedrijf; geleerd van de beste leermeesters op aarde, volle online programma’s, uitverkochte events met honderden vrouwen, ons enorm spiritueel en zakelijk ontwikkeld, genomineerd voor verschillende awards, waaronder de regeringsprijs voor Emancipatie. Oh en gelachen, héél véél gelachen!

Wat is in de prijs inbegrepen?

> Inspiratie, waardoor jij gaat voelen waar jouw vuurtje echt van gaat fikken

> Energieboost; om dingen anders te gaan doen, je ideeën te gaan uitvoeren of bepaalde keuzes te maken

> Croissantjes en Lemon cake (little sweet breakfast)

> Onbeperkt koffie, thee, jus en water

Locatie

‘s Hertogenbosch
's Hertogenbosch, + Google Maps