Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Gratis online training – De 5 meest gemaakte fouten door spirituele ondernemers waardoor hun praktijk niet van de grond komt (en hoe jij die kunt voorkomen waardoor je een vliegende start maakt)

14/07/2021

Gratis

Ja de naam is een beetje een mond vol, maar hij dekt wel precies de lading!

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik vond het starten van mijn praktijk een behoorlijk frustrerend proces. Ik werkte me een slag in de rondte en toch gebeurde er maar weinig. En áls er dan al een klant kwam (wat niet bepaald vaak gebeurde), dan was dat meer een soort toevallige samenloop van omstandigheden en vooral heel veel geluk…

Ze zeggen dat 60% van de ondernemers binnen 5 jaar weer stopt en in de fase waarin ik toen zat, ging ik er vanuit dat dat vooral zou zijn om frustratie. Want waarom lukte het mij niet en anderen wel? Het voelde een beetje alsof de succesvolle praktijken om me heen als paddenstoelen uit de grond schoten terwijl ik al lag te verdorren voordat ik überhaupt was begonnen met groeien.

Nu heb ik een nogal eigenwijs karakter dus ik zette wel door! En daar ben ik nu echt zo enorm dankbaar voor ️ Want doordat ik doorzette, ging ik ontdekken waarom het mij nog niet lukte. Ik deed gewoon een paar heel onhandige dingen en saboteerde zo mijn eigen succes.

Die onhandige dingen wil ik graag met je delen zodat jij deze niet gaat doen (of er direct mee gaat stoppen). Dat delen doe ik woensdag 14 juli om 9.00 uur en diezelfde dag ook om 20.00 uur in mijn online training en ik zou het super tof vinden als je daar bij bent 🙂

Na de training weet jij:

 • Waarom het niet zo goed lukt je potentiële klanten te benaderen
 • Wat de beste manier is om je diensten aan te bieden
 • Hoe je makkelijker meer geld verdient
 • Waarom je toch echt iets met sales zult moeten
 • Welke dingen echt belangrijk zijn om je mee bezig te houden

En nog veel meer!

Ik heb de training eerder al gegeven en de reacties waren super positief!

 • “Heel erg bedankt, vind dat je goede dingen zegt en het super doet.”
 • “Dankjewel voor deze avond! Ik vond het tempo prettig. Lekker de vaart erin. Ook fijn dat je direct en duidelijk bent.”
 • “Dank! ter info, mijn vorige business coach zei dus dat het niet hoeft, maar ik vind jouw standpunt eigenlijk fijner!”
 • “Wat een waardevolle training! Je legt het goed uit allemaal”
 • “Super bedankt Sylvia voor dit goede en leuke webinar! Ik blijf je volgen”

Je kunt je direct aanmelden via https://bit.ly/3eAMCQs

Gegevens

Datum:
14/07/2021
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://bit.ly/3eAMCQs

Organisator

Silvia Bogers Coaching
Site:
https://silviabogers.nl/