Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis online training – De 5 meest gemaakte fouten door spirituele ondernemers waardoor hun praktijk niet van de grond komt (en hoe jij die kunt voorkomen waardoor je een vliegende start maakt)

12/05/2021

Gratis

Ja de naam is een beetje een mond vol, maar hij dekt wel precies de lading! Want deze online training is er speciaal voor jou als je een enorm grote wens hebt om met jouw praktijk anderen te gaan helpen maar de klanten nog niet komen. Of misschien ben je nog niet met je praktijk begonnen maar wil je dat wel op korte termijn gaan doen.

Ik leer je de fouten die ik mijn klanten heb zien maken maar die ik zelf ook gewoon heb gemaakt. Want ik stond ook ooit op een punt waarop ik nog geen idee had hoe dat hele ondernemerschap nou eigenlijk werkt. En heel eerlijk, ik wilde me ook helemaal niet bezig houden met ‘ondernemerschap’. Ik wilde gewoon mensen helpen!

Vanuit dat uitgangspunt heb ik deze training ook gemaakt! Ik weet dat jij gewoon mensen wilt helpen dus ik ga je leren wat je dan vooral niet moet doen (en ik leer je ook meteen wat je dan dus wel moet doen).

Wil jij die vliegende start voor je praktijk? Meld je dan meteen even aan!

Na de training weet jij:

  • Waarom het niet zo goed lukt je potentiële klanten te benaderen
  • Wat de beste manier is om je diensten aan te bieden
  • Hoe je makkelijker meer geld verdient
  • Waarom je toch echt iets met sales zult moeten
  • Welke dingen echt belangrijk zijn om je mee bezig te houden

En nog veel meer!

Echt als je agenda niet vol zit, die klanten maar niet willen komen en je wel en succesvolle praktijk wilt realiseren doe jezelf dan een lol en volg deze training

Gegevens

Datum:
12/05/2021
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://bit.ly/3nKNftz

Organisator

Silvia Bogers Coaching
Site:
https://silviabogers.nl/