Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IAMARA academy

27/09/2021

€2997
De IAMARA academy is een academy voor vrouwelijke ondernemers die willen opschalen met hun bedrijf en die bereidt zijn het werk te doen wat nodig is om te transformeren.
Jij bent niet bang om je schaduwkanten aan te kijken en brutaal eerlijk te zijn over waar je nu staat en waar je heen wilt bewegen. Deze groei mag voortkomen uit verbinding, vuur/passie en (ver)leiderschap. Deze drie V’s zorgen ervoor dat je van binnen naar buiten kunt groeien. Als mens en ondernemer in je business.

Jij bent klaar voor het nemen van je volgende stap en je wilt next level gaan ondernemen zoda het moeiteloos gaat EN vooral op jouw voorwaarden.

Wat beloof ik jou:
Na 6 maanden heb jij jezelf als ondernemer volledig omarmt, ben je niet meer bang om de juiste keuzes te maken en durf je echt te gaan staan voor wat jij waard bent. Jij gaat jouw business laten groeien op jouw voorwaarden en ik help je om te stoppen met handremmen zodat je versnelt meer impact kunt maken, meer klanten kunt genereren en hierdoor meer inkomsten kunt creëren.

Wat kun je verwachten:
– kick off bij start van het programma ( 27 september)
– 4 daagse retreat in Fuerteventura ( 2 tm 5 oktober)
– 2 wekelijkse 1-1 coachcall avec moi
– 3 wekelijkse Masterclass
– Q&A’s
– 2 LIVE dagen ( 28/29 januari 2022)
– een paar hele toffe verassingen
– leuke bonussen voor de snelle beslisser!

Met ruim 22 jaar ervaring als ondernemer en ruim 7 jaar ervaring als businessmentor/coach ga ik in dit programma werkelijk alles met je delen wat ik heb geleerd, the good AND the bad.

Klinkt dit als muziek in je oren? Deze eerste ronde kun jij meedoen voor een pilotprijs en betaal je slechts de helft. 50% korting dus, hoe gaaf is dat!

Kosten:
Iamara-academy 6 maanden traject 1 pers kamer( incl retreat) : €3297
Iamara-academy 6 maanden traject 2 pers kamer ( incl retreat): €3097
Iamara- academy 6 maanden traject businessbuddy ( incl retreat): €2997

Gegevens

Datum:
27/09/2021
Kosten:
€2997
Evenement Categorie:
Site:
https://www.linkedin.com/in/forcecoaching/

Organisator

Anke Derks