Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Instagram cursus smartphone fotografie

13/01/2020 - 23/01/2020

€29

Voordat wij meer informatie over onze cursus geven, zullen wij eerst even kort iets over onszelf vertellen. Wij zijn Astrid Bron en Gonda Meurs en wonen in Bussum (Astrid) en Hilversum (Gonda). Wij zijn allebei professioneel fotograaf. Astrid is gespecialiseerd in zorgfotografie en Gonda in documentaire familie fotografie. Daarnaast fotograferen wij ook regelmatig bruidsreportages en zakelijke reportages, soms doen wij dit ook samen, heel erg gezellig! Wil je meer zien van ons werk? Neem dan een kijkje op www.zorgfotograaf.nl en www.dayinmylife.nl 

Hieronder hebben wij de belangrijkste vragen over de cursus gezet. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@astridbron.nl

 

Wat leer ik?
De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  • Licht, het belang van licht tijdens het fotograferen. Wat is het mooiste licht om in te fotograferen? Hoe kan je met een smartphone mooie belichte foto’s maken?
  • We geven je verschillende compositietips om betere foto’s te maken. Hoe en waar moet je gaan staan, zitten, liggen etc om de mooiste foto te kunnen maken en hoe 
  • Hoe maak je de beste selfie!
  • We laten je zien hoe je met een (gratis) app een foto krachtiger maakt door een goede nabewerking. Donkerder en lichter maken, schaduwen weghalen, foto’s recht zetten, omzetten naar zwart-wit en nog veel meer komt aan bod. 
  • Bonus: tips over kinderfotografie. Wij hebben zelf veel ervaring met het fotograferen van kinderen, hier kunnen we dus veel bruikbare tips over geven. 

Hoe kun je deze cursus volgen?

De cursus duurt in totaal 11 dagen en volg je helemaal via de Instagram stories van ons speciale Instagram cursus account.
De cursus begint op maandag 13 januari en duurt t/m donderdag 23 januari. De cursusdagen zijn maandag 13 januari, woensdag 15 januari, vrijdag 17 januari, maandag 20 januari, woensdag 22 januari (bonusdag fotograferen van kinderen) en donderdag 23 januari 20:00 uur is de livesessie met Q&A. Kun je de stories niet bekijken op deze cursusdagen? Geen probleem, je kunt de stories een maand lang terugkijken. Alleen voor de livesessie geldt dit dus niet, deze is 24 uur beschikbaar.

Voor wie is deze cursus?
Voor iedereen die beter wilt leren fotograferen met een smartphone! Je hebt geen specifieke smartphone nodig, zolang er maar een camera op zit.

Hoeveel kost het?
De cursus kost € 29,- (inclusief btw).

Cadeaubon
Onze cursus is natuurlijk ook een heel leuk om te geven op pakjesavond, onder de kerstboom of gewoon omdat je iemand wilt verrassen met een origineel cadeau. Stuur ons een email als je graag een cadeaubon wilt hebben. 

 

Gegevens

Begin:
13/01/2020
Einde:
23/01/2020
Kosten:
€29
Site:
https://www.astridbron.nl/instagram-cursus-smartphone/

Organisatoren

Astrid Bron
Gonda Fotografie