Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Iris Workouts-Community

01/04/2020 - 03/04/2020

€10

Hey mama, zorgde jij al goed voor jezelf? Toen we nog buiten konden spelen met de anderen, rakelings langs elkaar heen konden lopen en elkaar knuffelen. En TOEN kwam Corona. Sportclubs dicht, koffietentjes alleen to-go en speeldates een no-go. Nog beter zorgen voor jezelf werd een dingetje. En waar is de verbinding met de andere mama’s?

Met de Iris Workouts- Community gaan we DIT doen..

❤️ Je krijgt iedere week, gedurende vijf weken, een half uur een Workout en we gaan samen met de andere mama’s kijken hoe je dat in je week in kunt plannen. Zodat je meer rust ervaart en je sterker gaat voelen.

❤️ Vrijdag kom ik live voor tips en tricks & in te checken hoe het met je gaat. Misschien heb je vragen over de training, hoe je iets uitvoert of wanneer.

❤️ Ook krijg je voor deze week een opdracht voor die extra stok achter de deur. Het is een plek waar we elkaar inspireren & motiveren. Zodat we eind april echt een verschil merken in ons lijf en ons leven. Juist nu.

➡️ Voor een tientje per week; € 49 voor april, als investering in jezelf. Wil jij meer dan alleen trainen? Dan is dit wat voor jou.
Doe je mee met één van de Online trainingen op maandag om 20.30 (Mama bootcamp) of woensdag (Mom 2Be) om19.15, dan betaal je slechts €39 ipv de €49 voor 5 weken (pb voor info).

Ben jij erbij? We gaan vandaag, 1 april van start, en opgeven kan tot aanstaande vrijdag

Direct aanmelden?  https://irisworkouts.trainin.app/checkout/PWQQ4

Meer info of overleggen? Stuur me een bericht via mijn instagram account @irisworkouts, of stuur een appje naar 06-44347585

Gegevens

Begin:
01/04/2020
Einde:
03/04/2020
Kosten:
€10
Site:
https://irisworkouts.trainin.app/checkout/PWQQ4

Organisator

Iris Workouts
Site:
http://www.irisworkouts.com/