Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jouw technische coach Live dag

18/01/2020 @ 10:00 - 16:00

€197

De inmiddels 3e Jouw technische coach Live dag vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020. Deze derde Live dag gaan we samen aan de slag met Google Analytics. Wil jij leren hoe je Google Analytics goed instelt en hoe je Google Analytics kunt gebruiken om jouw website te verbeteren zodat je meer bezoekers krijgt en meer klanten? Dan wil je deze leerzame en inspirerende dag echt niet missen!

 

Tijdens deze Live dag geef ik drie workshops. Na een gedeelte theorie ga je actief zelf aan de slag gaat zodat je eind van de dag ook echt met Google Analytics verder kunt. Een interactieve dag waar je met maximaal 19 andere onderneemsters alle ins en outs leert. En dat alles in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo Arnhem! Je gaat naar huis met weer een hoop energie en kennis die je meteen kunt toepassen op jouw bedrijf.

 

Een dag om te leren

De Jouw technische coach Live dag is geen groots Live event maar een dag georganiseerd voor slechts 20 vrouwelijke onderneemsters. De eerste workshop van deze dag is Google Analytics leren kennen. Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wondere wereld van Google Analytics waarna je zelf op ontdekkingstocht gaat.

 

Na een overheerlijke lunch gaan we verder met de workshop Doelen instellen in Google Analytics. Tijdens deze workshop leg ik je uit hoe je doelen kunt instellen en welke doelen handig zijn in te stellen voor jou als online onderneemster. Na de theorie ga je zelf aan de slag en help ik je verder met het instellen van handige doelen.

 

Na een korte pauze volgt de derde workshop Jouw eigen unieke dashboard. Tijdens deze laatste workshop gaan we ervoor zorgen dat het nog makkelijker wordt om de rapporten die voor jou handig zijn in één overzicht op het dashboard te hebben. Zo hoef je niet elke keer te zoeken maar kun je gelijk aan de slag met de uitkomsten.

 

De Jouw technische coach Live dag wordt een leerzame en vooral ook praktische dag met als doel dat jij Google Analytics onder de knie hebt aan het eind van de dag zodat je voortaan zelf kunt zorgen dat jouw website nog beter wordt. Je gaat naar huis met informatie die je gelijk toe kunt passen!

 

Praktische informatie

De Jouw technische coach Live dag vindt plaats in de Burgers’ Zoo (bij Arnhem). De ontvangst is om 10.00 uur en om 16.00 uur is de dag afgelopen. Je gaat naar huis met een hoofd vol tips, kennis en inspiratie.

 

De dag is inclusief een heerlijke lunch.

 

Wil jij eindelijk Google Analytics onder de knie krijgen? Bestel dan vóór 15 december jouw ticket en ontvang € 50 korting!

Gegevens

Datum:
18/01/2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€197
Site:
https://jouwtechnischecoach.nl/jouw-technische-coach-live-dag/

Organisator

Jouw Technische Coach
Site:
https://jouwtechnischecoach.nl/

Locatie

Arnhem
Arnhem, + Google Maps