Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kado van de Baas

06/03/2020

€159

Kado van de Baas is hét event waar vrouwelijke ondernemers de tijd en ondersteuning krijgen om áán hun bedrijf te werken, in plaats van altijd maar erin. Met het kopen van een ticket geef jij jezelf, de #baas, een heerlijke dag om helemaal aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling te wijden kado. 

Waarom dit event? Omdat wij, als ondernemers, het maar al te vaak meemaken: soms is het heel lastig om die volgende stap te zetten. Je weet dat er meer uit je bedrijf te halen is, maar hoe dan? En wanneer dan? Want ‘er niet aan toe komen’ is voor ons allemaal een probleem. Dan is is het écht een verademing als je daar even concreet richting aan kunt geven.

Bij Kado van de Baas ga je op een hele concrete én feestelijke manier weer de grip op jouw onderneming terug krijgen. En tegelijkertijd vergroot  je je netwerk en vind je ook herkenning in elkaars verhaal. We helpen je het enthousiasme te herwinnen voor dát waar je ondernemer voor geworden bent. Zeker weten dat je na deze dag barstensvol ideeën thuis komt en niet kan wachten om al je nieuwe inzichten op papier te zetten!

Voor de prijs van € 159,- (ex. BTW) per persoon, mag je niet alleen 3 (!) workshops van ieder anderhalf uur uit ons programma kiezen. Maar is er ook nog eens een tussenprogramma, de hele dag koffie en thee, een heerlijke lunch, tussendoortjes, de drankjes bij de feestelijke, afsluitende borrel en een door onze sprekers gevulde goodiebag om mee naar huis te nemen. En daar komen de talloze netwerkmogelijkheden natuurlijk nog bij.

Kado van de Baas vindt dit jaar plaats in de Houtmaat in Hengelo: een schitterende backdrop voor de eerste editie van dit nieuwe event.

Wij organiseren #KVDB20 omdat we niet alleen een gaaf event willen neerzetten waar we vrouwelijke ondernemers een duwtje in de rug willen geven, maar ook om vrouwen met elkaar te connecten. Om te leren van elkaar, om tips te krijgen of te geven. Er kan namelijk zo veel moois ontstaan wanneer je ambitieuze vrouwen bij elkaar in één ruimte zet. En dat in een fijne, veilige en ontspannen setting waar niemand verplicht is een keiharde business-pitch te geven. We doen het vooral om je het gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat! Als je een ticket wil kopen of gewoon even verder wil lezen, check dan onze website: www.kadovandebaas.nl.

Kom je ook op 6 maart? Dan maken we er samen een prachtig (bedrijfs)feest van.

Liefs,

Sophie, Mirte, Masja en Judith

 

Gegevens

Datum:
06/03/2020
Kosten:
€159
Site:
http://www.kadovandebaas.nl/

Organisator

Kado van de Baas
Site:
http://www.kadovandebaas.nl/

Locatie

Hengelo
Hengelo, + Google Maps