Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lanceer je Succes Bootcamp

31/08/2020 - 08/09/2020

€47

Is de eerste helft van 2020 niet helemaal geworden wat je ervan verwachtte? En is er dat stiekeme stemmetje in je hoofd dat zegt dat je de doelen die je begin dit jaar voor jezelf gesteld had maar flink naar beneden bij moet stellen? Maar tegelijk een nog sterker gevoel dat je veel meer in je hebt en dat jij van de laatste maanden van 2020 alsnog een groot succes kunt maken?

Dan nodig ik je van harte uit voor de Lanceer je Succes Bootcamp, een online live training waarin ik jou in 7 stappen help om een ijzersterk succesplan voor de laatste 4 maanden van 2020 te maken. Ik leer je hoe jij jouw mooie aanbod kunt lanceren, oftewel: hoe je door het delen van waarde opgemerkt wordt door jouw droomklanten en zij jouw aanbod willen kopen zonder dat je daarvoor dingen hoeft te doen die voor jou als pusherige verkooptrucs voelen. Verkopen en klanten krijgen vanuit fun dus!

Lanceren is de manier waarop ik al een paar jaar vrijwel al mijn klanten krijg. Ook mijn eigen klanten leer ik hoe zij succesvol een lancering kunnen doen die hen veel leuke klanten oplevert. In de Lanceer je Succes Bootcamp maak ik dit stappenplan nu toegankelijk voor iedereen. Dit is wat je gaat leren:

 

  • Nog veel sterker voelen hoeveel waarde jij aan klanten te geven hebt
  • Online content maken die jouw potentiële klanten nieuwsgierig maakt naar je aanbod en zorgt dat ze bij je willen kopen
  • Out of the box denken waardoor jij en je aanbod nóg meer gaan opvallen tussen al die andere ondernemers
  • Een verkoopplan maken dat 100 procent past bij jou
  • Je aanbod extra verleidelijk maken door een of meer slimme bonussen in te zetten

 

De Lanceer je Succes Bootcamp begint op maandag 31 augustus. Bekijk alles over de Bootcamp en meld je aan op via de website.

Instagram: @ikhelpjouonline

Gegevens

Begin:
31/08/2020
Einde:
08/09/2020
Kosten:
€47
Site:
https://ikhelpjouonline.nl/lanceerbootcamp/

Locatie

Nederland

Organisator

Ik help jou online
Site:
https://ikhelpjouonline.nl/