Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s Heal your Money Mindset training

12/10/2020

€249

Verlang jij naar een financieel vrij leven? Wil je graag geld uit kunnen geven zonder erbij na hoeven te denken? En zou je dan tegelijkertijd ook nog eens willen sparen?

 

Mijn naam is Sylvana Riethoven en ik kan jou bij jouw verlangen helpen en zorgen dat dit werkelijkheid voor jou gaat worden en niet bij een verlangen blijft. Ik herken namelijk je struggle. Een jaar geleden zat ik voor het eerst in hetzelfde schuitje. Het schuitje van financieel te kort. Spanning of de rekeningen wel betaald konden worden en hopen dat we de maand kunnen overleven. Op school leer je namelijk veel, maar je leert niet hoe je je geld moet managen… En laat dat nou net hetgeen zijn wat behoorlijk van belang is. Ongeacht of je er lekker bij wilt zitten of dat je doelstelling is om miljonair te worden.

We associeren het hebben van een financieel vrij leven met het heel hard moeten werken voor geld. Maar ook de overtuigingen die je van huis uit mee hebt genomen spelen hier vaak een rol in. Wellicht herken je je wel in “het geld groet niet om mijn rug” of “dat kunnen we ons nu niet veroorloven” of “dat is alleen voor de rijken”… En zo kan ik nog wel even doorgaan.

In 6 maanden tijd heb ik het tij weten te keren. Ik heb, ondanks de financiele onzekerheid waar ik me toen in bevond, toch veel geïnvesteerd in verschillende cursussen, bijwonen van evenementen, het kopen van boeken, het volgen van webinars en nog veel meer. Wat mij opviel is dat het of mindset gericht was of praktijk gericht. Maar de kracht zit hem in beide! Je kan nog zo’n sterke mindset hebben rondom geld maar als je niet met geld weet om te gaan heb je er simpelweg niks aan.

 

12 oktober start mijn Let’s Heal your Money Mindset training waarin ik jou ga leren hoe je afkomt van de belemmerende overtuigingen rondom geld, een gezonde relatie te hebben met geld, hoe je je geld managed als een pro en bovenal hoe je je inkomsten kan verhogen zonder daar heel hard voor te moeten werken. Want wist je dat er nog 9 verschillende inkomsten mogelijkheden bestaan die je naast je bedrijf/baan kunt hebben die passief inkomsten voor jou generen? It’s possible!! Je mist alleen de kennis nog en die ga je in deze training leren 🙂

 

“Het krachtigste bezit wat we hebben is ons brein. Als het goed is getraind kan het een enorme rijkdom creëren.”

 

De training is echt super betaalbaar omdat ik juist zoveel mogelijk mensen hierbij wil helpen. Eenmalig is het 249,- ex btw. Maar kan zelfs in 12 termijnen betaald worden van 24,75 ex btw per maand. Dus geld kan het excuus niet zijn 😉

Organisator

Sylvana Riethoven Coaching
Site:
www.sylvanariethoven.nl