Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lots of Blogs E-cursus

20/06/2019

€197

“Wil jij graag meer bezoekers op je website, maar is het tot nu toe nog niet gelukt om consistent waardevolle content te schrijven? Dan is dit online programma voor jou!

Vanaf 20 juni gaat de Lots of Blogs E-cursus van start. Tijdens dit online programma leer jij in 10 weken hoe je waardevolle content creëert, zodat jij beter gevonden wordt door jouw doelgroep en voortaan zelf gestructureerd blogs en pakkende teksten kunt schrijven.

Bij deze training ontvang je een E-book, digitale content-planning tools en word je onderdeel van een besloten groep met andere schrijvers in spé, zodat je niet meer bij jouw moeder of partner hoeft te zeuren om feedback op jouw teksten!

Na deze 10 weken heb jij de skills om pakkende teksten voor blogs, je website en Social Media-posts te schrijven, zodat jouw website zichtbaarder wordt in de zoekresultaten en je vindbaar wordt voor nieuwe klanten.


Dit is de pilot van deze e-cursus, wat betekent dat het beschikbaar is voor een beperkt aantal personen en je voor een gereduceerd tarief deel kunt nemen. Vanaf 12 juni kun jij je inschrijven, 19 juni sluit de inschrijving. Deze prijs heb ik opgesteld omdat dit niet een one-size-fits-all-cursus is; ik wil iedere deelnemer zoveel mogelijk aandacht en persoonlijke feedback geven. Heb je na deze 10 weken niet het gevoel dat je voldoende hebt geleerd? Dan krijg je een persoonlijke content-strategiesessie van mij cadeau. 
Deelname bedraagt €197 excl btw. Na de pilot is de prijs €397, dat betekent dat je nu van ruim 50% korting profiteert!”

Gegevens

Datum:
20/06/2019
Kosten:
€197
Site:
https://lotsofmarketing.nl/lots-of-blogs-pilot/

Organisator

Lots of Marketing
Site:
Www.lotsofmarketing.nl