Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Luxe workation in de Oostenrijkse bergen

26/09/2021

€1460

Zakelijke groei door heel veel te genieten! De workation à la Hanneke van 26 september tot 1 oktober is een cadeautje voor jezelf en je bedrijf! Jij beslist of je aan de slag wil gaan met dat ene project wat al maanden op je to do lijst staat, of je bent gewoon lekker bezig met je “normale” werkzaamheden, of je plant de week vrij en gaat vooral genieten van de prachtige omgeving in de bergen van Oostenrijk en het fijne hotel. Het is jouw keuze en alles is goed!

Gun jezelf en je bedrijf een weekje weg uit je dagelijkse omgeving en geef jezelf de ruimte om echt te genieten en lekker jezelf te zijn. Het prachtige berglandschap, de luxe van het hotel en de energie van de workation-club doen de rest.

Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult hebben.

Precies daarom organiseer ik ook deze workation.

Deze workation à la Hanneke is niet overvol en jouw eigen wensen en vrijheid staan centraal. Ja, er is een heel waardevol programma en meer dan genoeg te doen – maar jij beslist of je er op dat moment zin in hebt of dat je liever aan het werk gaat of de wellness in of de berg op, …

Eerst maar eens op een rijtje wat allemaal inclusief is:

 • Hotelovernachtingen in hotel Riederalm in een privé kamer helemaal voor jou alleen & met alles erop en eraan:
  • luxe spa met verwarmde zwembaden, sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.)
  • 3/4e pension; dit is ontbijt + buffet in de namiddag + avondeten (5 gangen op sterrenniveau)

>> via www.riederalm.com vind je nog meer informatie over het hotel

 • Aparte ruimte in het restaurant gedeelte van het hotel waar we fijn kunnen werken, met gratis WiFi natuurlijk.
 • Uniek programma gemaakt voor zakelijke & persoonlijke groei:

>> Ik geloof dat de mooiste en waardevolste gesprekken ontstaan in het moment en niet gepland. Bijvoorbeeld bij een fijne activiteit, een lekker diner, tijdens een korte wandeling met prachtig uitzicht, etc. Daarom en ook omdat ik geloof dat jouw energie juist echt gaat stromen als je veel tijd hebt om echt te ontspannen en genieten, zit het programma verder ook vooral niet TE vol en niets is verplicht.

 • Dagelijks 1 keer gratis met de gondel naar boven de berg op en naar beneden. Je kunt ook bij het middenstation uitstappen en daarna weer verder naar boven gaan of andersom. Oh en trouwens: de gondel is letterlijk direct naast de hoteldeur!
 • Tips en tricks van mij voor de omgeving. Daarnaast denk ik natuurlijk graag spontaan en weersafhankelijk met je mee.
 • Ik (Hanneke) ben als contactpersoon 24/7 voor je bereikbaar, dus mocht er toch iets zijn help ik je als local graag!

Pure verwennerij & Oostenrijkse gezelligheid voor een kleine groep ondernemers met torenhoge ambities*!

*Ja, die geweldige doelen en ambities zijn fantastisch, maar gun jij jezelf ook wel eens echt rust? Echt genieten? Geloof me, je geniet niet alleen tijdens de workation van deze ontspanning en gezelligheid – juist ook ná de reis zul je er de vruchten van plukken.

Wees er snel bij, er is maar beperkt plek! De groep is bewust klein zodat er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en echte connecties is. Aan de andere kant ben je helemaal vrij om je eigen ding te doen.

Gegevens

Datum:
26/09/2021
Kosten:
€1460
Site:
https://www.hannekepoelman.nl/workation-26-september-2021/

Locatie

Oostenrijk
Oostenrijk + Google Maps