Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mama Workout + Q&A

01/09/2020

Gratis
Mama zijn is topsport. Het is heel fijn als jouw fysiek lijf daarom sterk is en je meer energie ervaart. Veel mama’s ervaren helaas klachten. Niet alleen tijdens en na de zwangerschap, maar zeker ook nog als de kinderen groot zijn. Denk maar aan urineverlies tijdens het trekken van een sprintje, een gek gevoel aan de onderkant, een bolletje of weinig gevoel in je buik. Dit kan invloed hebben op je dagelijkse leven. Sport je minder graag bijvoorbeeld, of weet je niet waar te beginnen. Wat als ik jou vertel dat je zoveel meer kunt dan je denkt? Dat ik je kan helpen om met veel meer liefde voor je lijf te bewegen?
Op dinsdag 1 september om 20.00u wil ik jou dit laten ervaren in een Mama Workout + Q&A. Eerst geef ik een half uur antwoord op de meestgestelde vragen. Daarna gaan we in de actie. Sporten dus! Gewoon lekker in je eigen huiskamer. Deze Live Workout is gratis. Omdat ik hoop dat ik zoveel meer vrouwen het gevoel mag geven dat ze sterk zijn en met meer energie in het leven kunnen staan.
Doe je mee? Meld je aan via de Link en stel meteen jouw vraag zodat ik deze mee kan nemen in de Q&A. De andere mama’s zullen je er dankbaar voor zijn 😉

Gegevens

Datum:
01/09/2020
Kosten:
Gratis
Site:
https://irisworkouts.com/aanmelden-mama-workout/

Organisator

Iris Workouts
Site:
http://www.irisworkouts.com/