Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass “Kom sterker in je schoenen staan”

12/03/2020

€299
  • Heb jij het gevoel dat je niet genoeg presteert en maakt jou dat onzeker? Lijken jouw opdrachtgevers niet tevreden, terwijl jij het gevoel hebt dat je het wel kunt? Doe je harder je best of ga je het proberen op een manier zoals anderen zeggen dat je het moet doen, maar is dat nog steeds niet genoeg? Wat doet dat met je zelfvertrouwen? Voel je je nog stevig in je schoenen staan?Als jij weer dansend je werk wil doen, meld je dan aan voor de Masterclass “Kom sterker in je schoenen staan” op 12 maart a.s. in Zoetermeer!

    Tijdens deze Masterclass leer je vanuit je kwaliteiten te werken. Met een kleine groep gaan we interactief aan de slag en krijg je nieuwe inzichten. Je leert je talent tot zijn recht te laten komen en hoe jij je sterke punten verder kunt ontwikkelen. Enkele weken na de masterclass krijg je in een persoonlijk gesprek nog meer tips en advies om jezelf verder te ontwikkelen. Zo krijg je vertrouwen in jouw kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf en jouw opdrachten te halen.

    #excelyourself #masterclass #workshop  #talent #kwaliteiten #rodedraad #motivatie #persoonlijkeontwikkeling #zelfvertrouwen #verwachtingen #power #rodedraad #eigenregie #performance #persoonlijkeeffectiviteit

Gegevens

Datum:
12/03/2020
Kosten:
€299
Site:
https://www.excel-yourself.nl/masterclasses/

Organisator

Excel Yourself
Site:
https://www.excel-yourself.nl/

Locatie

Zoetermeer
Zoetermeer, + Google Maps