Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass zakelijke DAGMAKE-UP (met een feestelijke touch) by Gigi Bowmer

12/12/2019 @ 10:00 - 14:00

€178,48
Goed voor de dag komen staat voor zakelijk succes. Je oogt succesvol wanneer je je zelfverzekerder voelt.

Van harte W E L K O M bij de

MASTERCLASS zakelijke dag make-up – met een feestelijke touch verzorgd door Gigi Bowmer (in haar studio te Moergestel NB)

Meer weten over make-up artist Gigi? Neem een kijkje op haar site via link:

Website Gigi Bowmer

Ben jij bij deze EXCLUSIEVE Masterclass?

Minimum aantal dames 6 – maximum aantal dames12

——————————————————————————————

Programma:

09.45 uur inloop Studio Gigi Bowmer en ontvangst met koffie/thee en een petit four

10.00 uur aanvang Masterclass

We starten met een kort huidverzorgingsgedeelte; het geheim van een mooie look is een goed verzorgde huid. Je bent vrij om wel of niet opgemaakt naar de masterclass te komen. Vervolgens gaan we stap voor stap een stralende dagmake-up aanbrengen.

Per groep onderdelen demonstreert Gigi wat de bedoeling is, krijg je persoonlijk advies en ga je, onder begeleiding, zelf aan de slag. Dit zorgt ervoor dat je make-up aanbrengen nog beter in je vingers krijgt! Maak gebruik van de gelegenheid om te noteren hoe je jouw look het best aanbrengt.

** Tijdens de workshop wordt een lichte lunch geserveerd.**

We sluiten af met een feestelijk glaasje en tips hoe je je zakelijke look eenvoudig omtovert om bijvoorbeeld Kerstborrel en X-Mas dinner ready te zijn.

rond 14.00 uur einde

——————————————————————————————-

Goed voor de dag komen staat voor zakelijk succes. Je oogt succesvol wanneer je je zelfverzekerder voelt.

Hoe onderstreep je je individualiteit; zowel in je professionele als je persoonlijke leven? Mensen kiezen voor de persoon. Jij bent goed zoals je bent en dát gaan we laten zien middels je make-up! Hoe zorg je dat je make-up, uitdrukking geeft aan wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt worden.

Leer de beste do’s & dont’s. Ervaar hoe je in een handomdraai de look aanbrengt die bij jou past en waarmee je stralend voor de dag komt. Makkelijk, snel en mooi.

Waarom gebruik je foundation of getinte dagcreme? Welke kleur kies je en hoe voorkom je dikke lagen, een masker of rand.

Vanochtend alweer donkere kringen? Een vermoeide blik is nergens voor nodig.

Hoe laat je je ogen spreken?

Wist je dat wenkbrauwen voor 70 % het karakter van je gezicht bepalen? Laat ze voor je werken. Wenkbrauwen kunnen liften en zorgen voor een vriendelijk, professioneel overwicht.

———————————————————————————————-

Met al het geleerde wil je natuurlijk thuis aan de slag. Aan het eind van de Masterclass bestaat de gelegenheid om producten van Estée Lauder te bestellen. Alle producten worden gratis verzonden en zijn voorzien van een gift. Indien van toepassing kan een zakelijke factuur voor je opgesteld worden. De verkoop van producten staat NIET centraal tijdens deze Masterclass: het juiste ADVIES echter wel!

Vanzelfsprekend kun je ook een product-overzicht voor later maken zodat je een lijstje hebt wat je Sinterklazen en Kerstmannen kunt voorleggen…

van harte W E L K O M

Organisator

Patricia Witkamp | Witkamp Events | Society of Sisterhood
Site:
https://www.witkampevents.nl/

Locatie

Moergestel
Moergestel, + Google Maps