Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Starters Experience: Ondernemen “The New Way”

13/10/2022 @ 09:30 - 16:30

€222
Dé Experience voor startende vrouwelijke ondernemers die een vliegende start willen door te ondernemen vanuit ‘t hart en innerlijke wijsheid.

In 1 dag een huge groeisprong, waarmee je maanden van struggelen en vanuit je hoofd alles uitdenken kunt overslaan.

Zin in een LIVE EXPERIENCE op een magische locatie?

Je verwacht tijdens een ondernemers event dat je van alles leert over ondernemen. Je kent het wel: strategie, planning en systemen. Je moet gewoon DOEN en heel hard werken. Je kan leren hoe je targets stelt en doelen moet behalen. En hoe je Reels kan maken op Instagram, omdat die momenteel ‘booming’ zijn. Je kunt dit allemaal leren…

Maar het kan ook anders! Een business creëren vanuit je hart. Een business waarin het gaat om plezier, lichtheid, passie en connectie.

Sluit heel even je ogen en tune in op deze LIVE experience…

Je zit in een prachtige ruimte met een paar andere like minded vrouwen. Vrouwen met een missie, die net als jij vanuit hun hart willen ondernemen. Je beleeft een bijzondere experience waarin persoonlijke ontwikkeling, business en spiritualiteit samenkomen. Absoluut niet zweverig, je gaat juist heel praktisch aan de slag! In de ochtend maak je contact met jouw dromen, jouw zielsmissie. Dat is het vertrekpunt van jouw verdere ondernemersreis. Na een heerlijke lunch ontwerp jij vanuit je intuïtie een aanbod waar je verliefd op bent, leer je hoe je eenvoudig de tofste klanten aantrekt en hoe je zonder ingewikkelde strategieën een succesvolle business kunt creëren. En je angsten en blokkades? Die ga je niet meer uit de weg, je weet nu hoe je hiermee om kunt gaan. We sluiten de dag af met een gezellige borrel en een special secret (écht een experience!).

Kom zéker:
Als je wilt gaan starten met ondernemen of net gestart bent met ondernemen. Of al even aan het ondernemen bent, maar ziet dat het niet helemaal stroomt en voelt dat het écht anders mag.

Eén ding is zeker. Jij voelt aan alles dat je iets bij wilt dragen aan deze wereld vanuit jouw unieke missie. Je wilt plezier maken, doen waar je super goed in bent, daarmee anderen helpen vanuit jouw eigen business én veel geld verdienen.

Dit kun je verwachten:
Beleef op donderdag 13 oktober 2022 een ware experience onder begeleiding van Yvette Cristhel en andere gast experts. We gaan meteen op reis, voorbij de informatie en kennis, direct je hart in. Terug naar de kern…

Aan het einde van de dag zit je boordevol inspiratie, ben je in een hogere versie van jezelf gestapt, voel jij je verbonden met jouw missie en heb je een persoonlijke Roadmap voor de komende 3 maanden om meteen moeiteloos aan jouw unieke en winstgevende business te bouwen.

Investering:
De investering is 444,- exclusief btw. Voor de hele snelle beslissers geldt een early bird tarief, deze begint bij 222,- ex BTW. We werken in een kleine setting. Wacht dus niet te lang met boeken en claim vandaag nog jouw plekje voor deze bijzondere experience.

Voel je de magie en excitement? Meld je dan vandaag nog aan via de link.

Gegevens

Datum:
13/10/2022
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€222
Evenement Categorie:
Site:
https://yvettecristhel.nl/product/ondernemen-the-new-way/

Locatie

Groningen
Groningen, Nederland + Google Maps