Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Play Big Mastermind

02/10/2020

€2497

JOUW GROEI
Niet zomaar een Mastermindgroep maar een waar je bij elke bijeenkomst (Live en online) een bak energie en plezier uit haalt. Deze Mastermind groep is voor de ambitieuze vrouwelijke ondernemer die door wil groeien naar haar next level en dat ene doel wil bereiken. Dat doel kan voor ieder van ons anders zijn; meer klanten, meer overzicht, helderheid, meer zelfvertrouwen in je business, je omzet verdubbelen of dat boek schrijven. Het maakt niet uit.

Onze focus ligt op de groei van jouw bedrijf en waar jij energie van krijgt. Zakelijk succes en persoonlijk geluk zit in jou, samen gaan we hiermee aan de slag om het naar het volgende niveau te tillen. Don’t play small, PLAY BIG is dan ook het motto!

 

ENERGIECLUB
Deze mastermindgroep bestaat uit maximaal 8 vrouwelijke ondernemers, die eens per maand een hele dag bij elkaar komt in de omgeving van Breda, 6 maanden lang. Hierin zet ieder haar specifieke, concrete en meetbare doel vast. In elke maandelijkse sessie reflecteer jij op je eigen doel, de voortgang en het vervolg. Je krijgt aanmoediging uit de groep, spart over de beste weg ernaartoe, over ideeën die het doel helpen en hebt een stok achter de deur om hem na te blijven streven. Het mooie van deze mastermindgroep is dat je te maken hebt met de synergie en energie van gelijkgestemde, ambitieuze vrouwen.

Heb jij een groot verlangen om eindelijk je doel(en) te bereiken? En zo doorgroeien naar jouw Next level? Dan is deze Play Big Mastermind écht iets voor jou. Join us en gegarandeerd dat we aan het eind van het traject op jouw succes proosten! Neem contact met me op en ik praat je graag bij over wat je nog meer krijgt als je deelneemt aan deze energieke Mastermindgroep.

 

– Remember this dear, If you play small, you stay small! –

Gegevens

Datum:
02/10/2020
Kosten:
€2497
Site:
https://www.manifestyourdreamlife.nl/play-big-mastermind/

Organisator

Manifest Your Dream Life
Site:
https://www.manifestyourdreamlife.nl/

Locatie

Breda
Breda, Nederland + Google Maps