Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Protect Your Online Course

12/07/2022

€397

Jij gaat jouw eigen online cursus bouwen: te gek en begrijpelijk, want online cursussen zijn hot! Maar als je zo’n online cursus maakt, dan wil je natuurlijk wél dat het ook juridisch allemaal goed zit. En that’s where I come in!

Onderwerpen zoals privacywetgeving spelen een (steeds grotere) rol, maar ook de voorwaarden die bij je cursus horen, hoe je het marketing- en promotietraject binnen de kaders aanpakt, wat de verschillen zijn als je doelgroep ondernemers of consumenten zijn, hoe het zit met auteursrecht… Ja, er komt van alles bij kijken waar je als cursusmaker wellicht niet altijd over nadenkt.

Gelukkig hoef je het wiel niet zelf uit te vinden! Op 12 juli start “Protect Your Online Course” en dit is de cursus die jij als cursusmaker nodig hebt. Als jurist met 9 jaar ervaring (waarvan vier als advocaat) weet ik wat er komt kijken bij ondernemen (en bij een online cursus maken, want die heb ik toevallig zelf ook gemaakt 😉) én ik kan jou dat in normale mensentaal uitleggen. 

Op jouw eigen tempo ga je door de cursus heen en er zijn drie livesessies. Na deze cursus draai jij met zekerheid een online cursus die juridisch klopt. Geen zorgen of stress, je weet hoe het zit.   

Alleen deze ronde volg je de cursus voor de introductieprijs: daarna wordt hij duurder!

Gegevens

Datum:
12/07/2022
Kosten:
€397
Evenement Categorie:
Site:
https://winkenslegal.nl/protect-your-online-course/

Organisator

Winkens Legal
Site:
www.winkenslegal.nl