Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reveal Your Brand-course: branding & beeldbank in één

05/09/2019

€749

Jij als ondernemer bent je eigen merk. Je bedrijf is immers gestart vanuit een bepaalde drive, die uniek is voor jou. In een tijd waarin we worden overspoeld door communicatie, is het belangrijker dan ooit jezelf te laten zien aan je klanten. Zo kun je namelijk boven het maaiveld uitsteken terwijl je tegelijkertijd ontzettend dichtbij jezelf blijft. Klinkt goed toch? Maar hoe doe je dat op de juiste manier, en hoe bouw je van je bedrijf een sterk en persoonlijk merk? Kortom: how to reveal YOUR brand?

Samen met Lisa van de Internetschool geef ik een 3-daagse cursus waarin we je helpen deze vragen te beantwoorden. We bouwen samen jouw merkverhaal en doen daarnaast een beeldbank-fotoshoot, zodat je gelijk concreet aan de slag kunt met een heldere communicatiestrategie.

Voor wie is Reveal Your Brand?

De Reveal Your Brand-course is zowel voor startende zzp’ers, als voor ervaren zzp’ers die graag meer grip willen krijgen op hun communicatiestrategie en daarnaast een mooie beeldbank aan foto’s willen voor hun website en social media.

Data: 5 september, 12 september en 26 september

Locatie: Arnhem

Investering: 749,- excl. btw (het is mogelijk in termijnen te betalen)

Er zijn 4 plekken beschikbaar in Reveal Your Brand. De course is inclusief eten & drinken.

Gegevens

Datum:
05/09/2019
Kosten:
€749
Site:
https://www.daysinjune.com/ryb/

Organisator

The Woman You Are
Site:
Www.thewomanyouare.nl

Locatie

Arnhem
Arnhem, + Google Maps