Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shine Your Light event

29/06/2019 @ 11:00 - 16:00

€47

Het Shine Your Light event is een mindset training voor vrouwelijke ondernemers die vanuit moed en zelfvertrouwen. hun business willen bouwen.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een mindset strategie op maat die er op een simpele en praktische manier voor gaat zorgen dat je de cirkel van perfectionisme, pleasen enzelf twijfel doorbreekt zodat je een opwaartse spiraal naargrootsheid creëert.

Heb jij als ondernemer de droom om er het maximale uit tehalen, maar merk je dat je jezelf nog tegenhoudt en dat er meerin je zit? En verlang je ernaar om dit er ook echt uit te latenkomen? Dan help ik je met alle liefde de allereerste transformerende stappen te zetten om echt in jouw GROOTSHEID te gaan stappen.

Ik word er intens blij van als vrouwen helemaal durven te gaan staan voor hun dromen, verlangens en dus voor zichzelf. Dat zij, letterlijk en/of figuurlijk, zichzelf (op hun manier) krachtig weten neer te zetten en laten zien: “Dit is wat ik te bieden heb en dit is wie ik ben”. Toch zie ik maar weinig vrouwen dit echt doen. Het is niet zo heel gek, want naast dat ik coach ben, heb ik jarenlange ervaring als female empowerment expert en ben ik gaan zien dat vrouwen in deze maatschappij nog steeds worden geprogrammeerd om zichzelf kleiner te maken dan wie ze echt zijn. En dat is zo zonde, want ik geloof dat we allemaal met GROOTSHEID geboren worden en dat als je daarin durft te stappen je echte verbinding met jezelf creëert en van daaruit maximale impact kunt maken. Oftewel: je creëert daarmee jouw GROOTSE leven.

Tijdens het Shine Your Light event ga je jouw grootsheid ervaren. Waarom ervaren? Zodat jij ook echt gaat voelen dat je die grootsheid in je hebt en die ervaringen met je mee kunt nemen. En van daaruit de wereld in kunt stappen volzelfvertrouwen! Daarnaast gaan we aan de slag om een strategie te maken waarmee je jouw grootsheid in kaart gaat brengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je in die grootsheid blijft. Simpel en praktisch, maar daardoor juist enorm krachtig. En dit alles doen we samen met een hele mooie groep vrouwen en gaan we elkaar ondersteunen om in die GROOTSHEID te stappen.

Over Sanne:

Als coach help ik vrouwelijke ondernemers om door het inzetten van moed en zelfvertrouwen in hun grootsheid te stappen.

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta.

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat deelnemers zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben.

Het is mijn verlangen om vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinen. Want dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

Gegevens

Datum:
29/06/2019
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
€47
Site:
https://www.mypowermystory.nl/shine-your-light-event/

Organisator

My Power My Story
Site:
Www.mypowermystory.nl

Locatie

Utrecht